SON DAKİKA: Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay hastaneye kaldırıldı

Son dakika haberleri... Daha önce koronavirüse yakalanan ve hastalığı ağır geçiren Mustafa Reşit Akçay, hastaneye kaldırıldı. Kocaelispor'dan da yapılan açıklamada Akçay'ın Karadeniz Teknik Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldığı ve genel durumunun iyi olduğu belirtildi. Tecrübeli teknik adam Kocaelispor-Sakaryaspor arasında oynan 2. Lig Play-Off final maçına da solunum cihazıyla çıkmıştı.

Giriş Tarihi 18 Haziran 2021, 14:19 Güncelleme 18 Haziran 2021, 14:40
SON DAKİKA: Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay hastaneye kaldırıldı

İÇİNDEKİLER

Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay hastanede tedavi altına alındı. Akçay daha önce koronavirüse yakalanmış ve süreci oldukça ağır geçirmişti.

Kocaelispor'dan yapulan açıklamada "Teknik Direktörümüz Mustafa Reşit Akçay, solunum şikayeti nedeniyle Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılmıştır.

Hocamızın genel durumu iyidir. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" denildi.

SOLUNUM CİHAZIYLA MAÇA ÇIKTI
TFF 2. Lig play-off finalinde Sakaryaspor'u 4-0 yenerek TFF 1. Lig'e yükselen Kocaelispor'da teknik direktör Mustafa Reşit Akçay, zafer sonrası yedek kulübesinde bulunan solunum cihazından oksijen desteği almıştı.

BASIN TOPLANTISINA KATILAMADI
Uzun süreli yeni tip koronavirüs tedavisinin ardından Sakaryaspor maçında takımın başında yer alan Mustafa Reşit Akçay, rahatsızlığı nedeniyle basın toplantısına katılmamıştı.