Son dakika: Galatasaray Başkanı Burak Elmas'tan Fatih Terim mesajı: Verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz

Son dakika spor haberleri... Galatasaray Kulübünün seçimli olağan genel kurulunda rakiplerinden fazla oy alan Burak Elmas, sarı-kırmızılıların 38. başkanı oldu. Seçimlerden önce seçildiği takdirde Terim ile yola devam edeceğini söyleyen Elmas seçimi kazanmasının ardından flaş bir açıklama daha yaptı. Elmas, "Kimse merak etmesin camiaya verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz." ifadelerini kullandı.

Giriş Tarihi 19 Haziran 2021, 23:00 Güncelleme 19 Haziran 2021, 23:20
Son dakika: Galatasaray Başkanı Burak Elmas’tan Fatih Terim mesajı: Verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Kulübünün seçimli olağan genel kurulunda rakiplerinden fazla oy alan Burak Elmas, sarı-kırmızılıların 38. başkanı oldu.

Seçimlerden önce seçildiği takdirde Terim ile yola devam edeceğini söyleyen Elmas seçimi kazanmasının ardından flaş bir açıklama daha yaptı. Elmas, "Kimse merak etmesin camiaya verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz." ifadelerini kullandı.

İşte Elmas'ın seçimi kazandıktan sonraki sözleri;
Tüm üyelerimize, bana ve ekibime göstermiş oldukları teveccüh için çok teşekkür ediyorum. Bu Galatasaray'a yakışan yarışı birlikte götürdüğümüz tüm adaylara, Galatasaray demokrasisine katkılarından dolayı teşekkür etmek istiyorum.

Bu seçim, Galatasaray için çok önemli bir seçim. Galatasaray kararını verdi, kaybeden kimse yok. Yarından tezi yok birlik olup sorunları halledeceğiz. Birlikte çok şey başaracağız.

Bu uzun maratonda benim ailem olan ve beni bir saniye yalnız bırakmayan tüm ekip arkadaşlarıma müteşekkirim, iyi ki varsınız. Sevgili aileme de ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Yaşasın Galatasaray!

FATİH TERİM SORULDU
Elmas'a Fatih Terim ile devam edip etmeyecekleri soruldu.

Elmas şunları söyledi:

"VERDİĞİMİZ SÖZLERİ YERİNE GETİRECEĞİZ"
'Kimsenin şüphesi olmasın camiaya verdiğimiz sözleri biliyoruz yerine getireceğiz. Ekibimizi tanıtarak bir süreç yürüttük. Yapacak çok işimiz var. Yeni başlıyoruz. Mazbatayı aldıktan sonra sözlerimizi tutacağız.'

"FATİH TERİM İLE ÇALIŞMAK İSTİYORUZ" VAADİ
Galatasaray Başkanı Burak Elmas, seçimlerden önce A Spor'a yaptığı açıklamada Fatih Terim ile ilgili "Bazen 'Fatih Terim ile çalışacak mısınız?' sorusu soruluyor. Aslında bu soru 'Galatasaray'ın futbol stratejisini uygulamak için hangi teknik direktörle çalışacaksınız?' şeklinde olmalı. Bizim kararımız çok net, teknik direktör olarak Fatih Terim ile çalışmak istiyoruz ama onun isteğini bilmiyoruz henüz görüşmedik. Kendisiyle göreve geldiğimiz takdirde görüşeceğiz. Görüşme neticesinde kendimize bir yol haritası belirleyeceğiz." ifadelerini kullanmıştı.