Mustafa Cengiz’den tarihi bir itiraf geldi: Falcao transferine pişmanım

Galatasray Başkanı Mustafa Cengiz, görev süresinin bitimine günler kala GS TV’de canlı yayına çıktı. Cengiz, aday olmamasının nedeni olarak sağlık sorunlarını gösterdi. Cengiz, Belhanda’dan Falcao’ya bir çok konuya değindi. En büyük pişmanlığının ise Falcao’ya verilen para olduğunu belirtti. Cengiz, “Falcao gündememizde yoktu. Ama sosyal medyada gelsin diye menajerler çok çalıştı” dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Haziran 2021 Güncelleme 16 Haziran 2021, 07:05
Mustafa Cengiz’den tarihi bir itiraf geldi: Falcao transferine pişmanım

İÇİNDEKİLER

Galatasray Başkanı Mustafa Cengiz, görev süresinin bitimine günler kala GS TV'de canlı yayına çıktı. Cengiz, aday olmamasının nedeni olarak sağlık sorunlarını gösterdi. Cengiz, Belhanda'dan Falcao'ya bir çok konuya değindi.

En büyük pişmanlığının ise Falcao'ya verilen para olduğunu belirtti. Cengiz, "Falcao gündememizde yoktu. Ama sosyal medyada gelsin diye menajerler çok çalıştı" dedi.

BELHANDA İÇİN PİŞMAN DEĞİLİM


Teknik heyetin de "Falcao'yu kim istemez" dediğine dikkat çeken Cengiz, "Menajerlere helal olsun. Çok çalıştılar. Sosyal medya filan... Şu an Falcao'nun ismi önüme gelse daha sıkı pazarlık yapardım. Bunun için pişmanım. Belhanda konusunda ise hiçbir pişmanlık duymuyorum" diye konuştu.

HOCA DA OPSİYONU İMZALAMADI


Fatih Terim'in sözleşme konusuna da değinenCengiz, "Fatih Terim varken asla ikinci bir teknik direktörle görüşmedim. Ben yalan söylemem. Okan Buruk ile telefonda bile konuşmadım. Kendimden utanırım. Ben ay başına kadar da bekledim. Hoca da opsiyonu imzalayıp bana göndermedi. Bu da haysiyetli bir davranıştı" dedi

SADECE ŞARDAN'I TANIRIM
Mustafa Cengiz ayrıca "Başkan adaylarından herhangi birisini desteklemiyorum" diyerek adaylar arasında en çok Yiğit Şardan'ı tanıdığını söyledi.