Fenerbahçe ve Beşiktaş harekete geçti ama Serdar Dursun elden kaçıyor

Bundesliga-2 takımı Darmstadt’ta 27 gole imza atarak krallık koltuğuna oturan Serdar Dursun bir anda transferin gözde ismi oldu. Yerli forvet arayan Fenerbahçe ve Beşiktaş hemen yıldız futbolcu için harekete geçerken, Almanya’dan kötü haberler geldi. takvim.com.tr'nin özel haberini detayları...

Giriş Tarihi 25 Mayıs 2021, 21:08 Güncelleme 25 Mayıs 2021, 21:17
Fenerbahçe ve Beşiktaş harekete geçti ama Serdar Dursun elden kaçıyor

İÇİNDEKİLER

Alınan bilgilere göre Bundesliga ekiplerinden Union Berlin, Serdar Dursun'a resmi teklif yaptı ve taraflar büyük oranda anlaştı. Schalke ve Hamburg'un da ısrarla istediği 29 yaşındaki futbolcunun tercihini Union Berlin'den yana kullanmak üzere olduğu belirtildi.

Bu gelişme sonrası Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın bonservisi elinde olan Serdar Dursun için son bir atak yapması bekleniyor. Ancak tecrübeli golcünün Almanya'da kalmak istediği ve Union Berlin'le kısa süre içinde 3 yıllık sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

Almanya'da futbola başladıktan sonra 2013 yılında Eskişehirspor'la anlaşarak Türkiye'ye dönen Serdar Dursun beklenen performansı gösteremedi.

Ardından Denizlispor ve Karagümrük formalarını da giyen yıldız futbolcu 2016 yılında Greuther Fürth'e imza atıp yeniden Almanya'nın yolunu tuttu.

Attığı gollerle bir anda dikkatleri çeken Serdar Dursun 2018'de Darmstadt'a transfer oldu. 2018-19 sezonunda 11 gol 7 asist, 2019-20 sezonunda ise 16 gol 6 asistlik performans sergileyen tecrübeli forvet bu sezon 27 gol ve 6 asistle kariyerinin zirvesine çıktı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN