Galatasaray kriz üstüne kriz yaşadı fakat yine de şampiyonluğa dev bir adım attı

Denizli deplasmanında 4-1 kazanan Galatasaray, ezeli rakipleri Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin şok yenilgileriyle müthiş bir şampiyonluk şansı yakaladı. Son haftaya lider Beşiktaş'la aynı puanda giren Sarı-Kırmızılılar bu sezon yaşadığı büyük krizlere rağmen ayakta kalmayı başardı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Mayıs 2021 Güncelleme 13 Mayıs 2021, 06:59
Galatasaray kriz üstüne kriz yaşadı fakat yine de şampiyonluğa dev bir adım attı

İÇİNDEKİLER

Denizli deplasmanında 4-1 kazanan Galatasaray, ezeli rakipleri Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin şok yenilgileriyle müthiş bir şampiyonluk şansı yakaladı.

Son haftaya lider Beşiktaş'la aynı puanda giren Sarı-Kırmızılılar bu sezon yaşadığı büyük krizlere rağmen ayakta kalmayı başardı.

TERİM-CENGİZ KARŞI KARŞIYA!
Büyük bir seçim kaosu yaşayan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim ve Başkan Mustafa Cengiz sık sık karşı karşıya geldi. Hatta ikilinin hiç konuşmadığı iddia edildi.

FUTBOL HİÇ TATMİN ETMEDİ
Takımın performansı da özellikle ligin son bölümünde kimseyi tatmin etmedi. Ancak herkesin umudunu kestiği bir anda, Sarı-Kırmızılılar zirveye dev bir adım atmasını bildi.

HERKES HESAP KİTAP YAPIYOR


Şimdi ise Galatasaray'da herkes cumartesi günkü Malatya maçı öncesi şampiyonluk hesaplarına başladı. Hedef ipi göğüsleyerek, tarihin en unutulmaz şampiyonluklarından birini yaşamak.

ŞAMPİYONLUK İÇİN KAMP KARARI!
Süper
Lig'de son haftaya çok önemli bir şampiyonluk şansıyla giren Galatasaray tamamen hedefe kilitlenmiş durumda. İki sezondur maç öncesi kampları kaldıran teknik direktör Fatih Terim, Malatya sınavı öncesi karar değiştirdi. Sarı-Kırmızılılar bugün akşam yapacağı idmanın ardından şampiyonluk için 2 günlük kampa girecek. Terim takımının dış dünya ile bağlantısını kesmeyi hedefliyor.