Beşiktaş test istemiş, TFF reddetmişti: Hatayspor'da 3 pozitif koronavirüs vakası

Hatayspor'da Beşiktaş maçı kadrosunda bulunan 2 futbolcu ve 1 teknik heyet çalışanının yeni tip koronavirüs test sonucu pozitif çıktı. Öte yandan Beşiktaş, Akdeniz temsilcisine PCR testi yapılması için Türkiye Futbol Federasyonu'na başvurmuş ve ret cevabı almıştı.

Giriş Tarihi 03 Mayıs 2021, 18:30 Güncelleme 03 Mayıs 2021, 18:58
Beşiktaş test istemiş, TFF reddetmişti: Hatayspor’da 3 pozitif koronavirüs vakası

İÇİNDEKİLER

Hatayspor'da teknik direktör Ömer Erdoğan'ın koronavirüs test sonucunun pozitif çıkmasının ardından bir şok daha yaşanıyor...


BEŞİKTAŞ MAÇI KADROSUNDAKİ İKİ FUTBOLCU...
Ajansspor'da yer alan habere göre; Akdeniz ekibinde Beşiktaş maçı kadrosunda bulunan 2 futbolcu ve 1 teknik heyet çalışanının Covid-19 test sonucu pozitif çıktı.


Hatayspor'da test sonucu pozitif çıkan futbolcular Beşiktaş maçına yedek başlamışlar ve oyuna dahil olmamışlardı.


Öte yandan, Hatayspor'u 7-0 mağlup ettiği maç öncesinde Akdeniz temsilcisine PCR testi yapılması için Türkiye Futbol Federasyonu'na başvurmuş ve ret cevabı almıştı.

"TFF SAĞLIK KURULUNCA KABUL GÖRMEMİŞTİR"
Konuya ilişkin kulüpten yapılan açıklamada, "Futbol A Takımımızın Süper Lig'in 39. haftasında Atakaş Hatayspor ile oynayacağı maç öncesinde 01.05.2021 tarihinde yapmış olduğumuz Atakaş Hatayspor' a hızlandırılmış PCR testi uygulanması talebimiz, TFF Sağlık Kurulunca kabul görmemiştir. Kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız" ifadeleri yer aldı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN