Galatasaray'a geri mi dönüyor? Burak Yılmaz'dan transfer iddialarını güçlendiren bomba hareket...

Lille'de sergilediği başarılı performans ile adeta büyüleyen A Milli Takım'ın yıldız oyuncusu Burak Yılmaz, ile ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor. Galatasaray'a geri döneceği yönündeki iddialar gündeme bomba gibi düşerken Burak Yılmaz, taraftarı heyecanlandıran ve transfer iddialarını güçlendiren bir harekete imza attı. İşte merak edilen tüm detaylar...

Giriş Tarihi 29 Nisan 2021, 03:59 Güncelleme 29 Nisan 2021, 04:08
Galatasaray’a geri mi dönüyor? Burak Yılmaz’dan transfer iddialarını güçlendiren bomba hareket...

İÇİNDEKİLER

Lille'de sergilediği performansla adeta kendine hayran bırakan milli yıldızımız Burak Yılmaz ile ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor.



Fotomaç Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve A Spor yorumcusu Zeki Uzundurukan, Fransa'yı kasıp kavuran Burak Yılmaz'ın Galatasaray'a dönebileceğini iddia etti.



"GALATASARAY'A GELEBİLİR"
Zeki Uzundurukan Burak Yılmaz'la ilgili, "Burak Yılmaz, sezon sonunda Lille'den Galatasaray'a gelebilir." ifadelerini kullandı.



BURAK YILMAZ'DAN TARAFTARI HEYECANLANDIRAN HAREKET
Öte yandan yıldız futbolcu, Galatasaray'a yakın bir sayfanın "Burak Yılmaz, sezon sonu gelebilir" ifadelerinin yer aldığı paylaşımı beğendi. Burak Yılmaz'ın bu hareketi Galatasaray taraftarını heyecanlandırırken transfer iddialarını da güçlendirdi.



7 MİLYON EURO'YA TRANSFER EDİLMİŞTİ
2012 yılında Trabzonspor'dan Galatasaray'a 7 milyon euro bonservis ile transfer olan Burak Yılmaz, sarı kırmızılı takımda 2016 Şubat'ına kadar oynamıştı.




GALATASARAY'DA 5 KUPA KAZANDI
Galatasaray formasıyla 2 lig şampiyonluğu yaşayan 35 yaşındaki Milli golcü, 3 kez de Türkiye Kupası kaldırmanın sevincini yaşadı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN