SON DAKİKA! Galatasaray'da şok sakatlık! Falcao ve Kerem Aktürkoğlu hastaneye kaldırıldı! Yıldız isimde kırık tespit edildi...

Son dakika haberine göre Galatasaray'ın bugün yapılan antrenmanında kafa kafaya çarpışan Radamel Falcao ve Kerem Aktürkoğlu hastaneye kaldırıldı. Kulüpten yapılan açıklamada Falcao'nun yüz kemiklerinde kırık olduğu, Kerem'in ise ciddi bir şeyinin olmadığı duyuruldu.

Giriş Tarihi 11 Nisan 2021, 13:39 Güncelleme 11 Nisan 2021, 15:36
SON DAKİKA! Galatasaray’da şok sakatlık! Falcao ve Kerem Aktürkoğlu hastaneye kaldırıldı! Yıldız isimde kırık tespit edildi...

İÇİNDEKİLER

Galatasaray antrenmanında üzücü bir olay yaşandı. Galatasaray'ın Kolombiyalı forveti Radamel Falcao ile genç yıldız Kerem Aktürkoğlu kafa kafaya çarpıştı. İki isim de apar topar hastaneye kaldırıldı.

Galatasaray idmanında yaşanan üzücü olayın ardından GS TV spikeri Serbay Şenkal da iki oyuncunun da hastaneye kaldırıldığını açıkladı.

DURUMLARI BELLİ OLDU
Hastaneye kaldırılan Radamel Falcao ve Kerem Aktürkoğlu'nun son durumuyla ilgili Galatasaray'dan açıklama geldi. Yapılan açıklamada Falcao'nun yüz kemiklerinde kırık tespit edildiği ve oyuncuya bu akşam müdahale yapılacağı duyuruldu.

İşte Galatasaray'dan yapılan o açıklama
Bugün yapılan antrenmanda yaşadıkları kafa çarpışmasının ardından sponsor hastanemiz Ulus Liv Hospital'da tetkikleri gerçekleştirilen oyuncularımızdan Radamel Falcao'nun yüz kemiklerinde kırık tespit edildi. Oyuncumuzun bu akşam anestezi altında kapalı bir redüksiyon müdahalesi ile tedavisi planlandı.

Yapılan tetkiklerinde herhangi bir problem ile karşılaşılmayan Kerem Aktürkoğlu ise tedbir amaçlı olarak gözetim altında tutulacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Dün akşam Lens'in müdahalesi sonrası sakatlanan Yedlin'in sağ aya bileği dış yan bağlarında yırtık oluştu. Ayrıca o bölgede kanama ve ödem de tespit edildi.