SON DAKİKA: Vedat Muriqi Fenerbahçe'ye gelecek mi? İtalyan gazeteci duyurdu

İtalya Serie A ekiplerinden Lazio'da beklenen performansı sergileyemen Vedat Muriqi'nin satış listesine koyduğu iddia edilmişti. 26 yaşındaki santrforun Fenerbahçe'ye geri dönmesi gündeme geldi. Peki Muriqi Lazio'dan ayrılacak mı? İşte İtalyan gazetecinin yaptığı flaş açıklamalar...

Giriş Tarihi 26 Mart 2021, 12:14 Güncelleme 26 Mart 2021, 12:14
SON DAKİKA: Vedat Muriqi Fenerbahçe’ye gelecek mi? İtalyan gazeteci duyurdu

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'ye geri dönüşü konuşulan Vedat Muriqi'le ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Lazio'da şu ana kadar kendini kanıtlayamayan Kosovalı golcünün geleceğiyle ilgili flaş açıklamalar geldi.



"MURIQI LAZIO'DA KALACAK"
Ajansspor'a konuşan İtalyan gazeteci Lorenzo di Caprio, Lazio'da aradığı şansı bulmasına rağmen kötü bir performans gösteren eski Fenerbahçeli futbolcu Vedat Muriqi'nin Lazio'da kalacağını söyledi.


Lorenzo di Caprio ayrıca, Inter Milan'ın Serie A'da oynayan kalecilerle ilgilendiğini, ancak Uğurcan Çakır'ın İtalya'da pek çok takımın gündeminde olduğunu belirtti.



Kosovalı golcünün, Caicedo'nun sakatlığından doğan forma şansını iyi değerlendiremediğini ifade eden ünlü gazeteci, "Muriqi beklenenin çok altında, iyi bir performans sergileyemiyor. Caicedo'nun sakatlığı nedeniyle şans bulmuştu. Ama bunu iyi değerlendirdiğini söyleyemeyiz." şeklinde konuştu.



"INZAGHI ONA ŞANS VERECEK"
Lazio Teknik Direktörü Simone Inzaghi'nin, Muriqi'in kötü performansına rağmen önümüzdeki sezon ona şans vereceğini söyleyen di Caprio, "Fakat teknik direktör Inzaghi ona gelecek yıl da şans vermek istiyor. Muriqi, Lazio'dan ayrılmayacak. En az bir sezon daha Lazio'da oynayacak. O da kendisine verilen bu şansı iyi kullanmak istiyor." dedi.


Kariyeri boyunca 271 maça çıkan Kosovalı golcü, bu maçlarda 83 gol, 24 de asist kaydetmeyi başardı. Muriqi, Kosova Milli Takımı ile 27 maçta görev aldı ve 11 gol, 3 asistlik performans sergiledi.

Bu sezon ise, Serie A'da Lazio forması ile 25 maçta şans bulan 26 yaşındaki santrfor, yalnızca 2 gol atabildi ve 1 de asist kaydedebildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN