Tecrübeli hoca Fatih Terim Sivas maçında takımın yarısını değiştiriyor: Tüm takıma mesaj

Bugün 19.00’da Demir Grup Sivas’ı konuk edecek olan Galatasaray’da Fatih Terim kadroya neşter vuruyor. 2-1’lik Ankaragücü yenilgisi sonrasında hakemlere yönelik sert açıklamalar yapan Fatih Terim, kapalı kapılar ardında ise futbolcularına eleştirilerde bulundu. Ankara’da sergilenen futboldan hiç memnun olmayan Terim, Sivasspor maçında takımın yarısını değiştirmeye hazırlanıyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Mart 2021 Güncelleme 07 Mart 2021, 06:59
Tecrübeli hoca Fatih Terim Sivas maçında takımın yarısını değiştiriyor: Tüm takıma mesaj

İÇİNDEKİLER

Bugün 19.00'da Demir Grup Sivas'ı konuk edecek olan Galatasaray'da Fatih Terim kadroya neşter vuruyor. 2-1'lik Ankaragücü yenilgisi sonrasında hakemlere yönelik sert açıklamalar yapan Fatih Terim, kapalı kapılar ardında ise futbolcularına eleştirilerde bulundu. Ankara'da sergilenen futboldan hiç memnun olmayan Terim, Sivasspor maçında takımın yarısını değiştirmeye hazırlanıyor.

SARACCHİ GERİ DÖNÜYOR
Savunma hattında sadece Marcao kalacak. Marcelo Saracchi'nin dönmesiyle Ömer kulübeye çekilecek. Ryan Donk ve Etebo yerine Luyindama ile Taylan görev yapacak.

TERİM'İN HEDEFİ 3'TE 3...
A.Gücü maçının 2. yarısında oyunaa giren Feghouli de ilk 11'de başlaycak. Terim'in milli maç öncesinde oynanacak 3 maçta 9 puanı hedeflediği, puan kaybına tahammülü olmadığı ifade edildi.

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI
Galatasaray, dün akşam saatlerinde yaptığı anterman ile Sivas maçının hazırlıklarını tamamladı. 1.5 saatlik İdman taktik ağırlık geçti.

FAVORİ FALCAO PLASE BABEL
Mohamed'in
yokluğunda Fatih Terim idmanlarda Falcao ve Babel'i değişmeli olarak as takımda oynattı. Terim son kararını maç saatinde verecek. Ancak Falcao'nun bir adım önde olduğu öğrenildi.