Mesut Özil’den en kötü başlangıç Fenerbahçe'de: Gol ve asist katkısı veremedi!

Antalyaspor maçının ikinci yarısında şok bir sakatlık yaşayan Fenerbahçe’nin yıldız ismi Mesut Özil, transfer olduğu takımlar içindeki en kötü başlangıca imza attı. 33 yaşındaki Mesut, önceki takımlarındaki skorer kimliğini Fenerbahçe kariyerine başlangıçta yansıtmayı başaramadı.

Giriş Tarihi 05 Mart 2021, 13:36 Güncelleme 05 Mart 2021, 14:41
Mesut Özil’den en kötü başlangıç Fenerbahçe’de: Gol ve asist katkısı veremedi!

İÇİNDEKİLER

Antalyaspor maçının ikinci yarısında şok bir sakatlık yaşayan Fenerbahçe'nin yıldız ismi Mesut Özil, altyapısından yetiştiği Schalke 04'ten ayrıldıktan sonra transfer olduğu takımlar içindeki en kötü başlangıcına Fenerbahçe'de imza attı.

PERFORMANSIYLA BEKLENTİLERE KARŞILIK VEREMEDİ
Dünya futboluna son 10 yılda damga vurmuş isimlerin arasında yer alan Mesut Özil, Fenerbahçe forması ile gösterdiği performans ile şu ana kadar beklentilere karşılık veremedi.


SCHALKE'DEN SONRA EN KÖTÜ BAŞLANGIÇ
Antalyaspor maçında sakatlanan ve 1 ay sahalardan uzak kalması beklenen yıldız futbolcunun, altyapısından yetiştiği Schalke 04'ten sonra imza attığı takımlar içerisinde en kötü başlangıcı da Fenerbahçe formasıyla yaptığı ortaya çıktı.


BREMEN'DE İLK 7 MAÇINDA 3 GOL ATIP, 4 ASİST
Sarı-Lacivertli forma ile şu ana kadar 7 maça çıkan ve gol ya da asist katkısı sağlayamayan Mesut Özil, 2008-2009 sezonunda imza attığı Werder Bremen'de ilk 7 maçında 3 gol atıp, 4 asist yapmıştı.

ARSENAL'DE İLK 7 MAÇTA 3 GOL, 5 ASİST
Mesut, 2010 yılında transfer olduğu Real Madrid'de ise ilk 7 maçında 3 asistik performas ortaya koyarken, 2013'te ise Arsenal'de ilk 7 maçta 3 gol, 5 asistle yeni takımındaki kariyerine başlamıştı.

33 yaşındaki Mesut, önceki takımlarındaki skorer kimliğini Fenerbahçe kariyerine başlangıçta yansıtmayı başaramadı.


YENİ TRANSFERLER BEKLENEN KATKIYI VEREMEDİ
Öte yandan Fenerbahçe'nin devre arasında yaptığı orta saha transferleri de takıma gol ve asist katkısı veremedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN