Fenerbahçeli İrfan Can Kahveci basın toplantısında konuştu: Herkes Fenerli olduğumu bilir

Fenerbahçeli İrfan Can Kahveci, basın toplantısında konuştu ve "Yakınlarım hangi takımı tuttuğumu bilir" açıklamasını yaptı. Milli futbolcu, "Böyle büyük bir camiaya geldiğim için çok mutluyum. 2-3 senedir adım Fenerbahçe ile geçiyordu. Yakınlarım hangi takımı tuttuğumu bilir. Bunu buraya geldiğim için söylemiyorum" dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Mart 2021 Güncelleme 03 Mart 2021, 07:02
Fenerbahçeli İrfan Can Kahveci basın toplantısında konuştu: Herkes Fenerli olduğumu bilir

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçeli İrfan Can Kahveci, basın toplantısında konuştu ve "Yakınlarım hangi takımı tuttuğumu bilir" açıklamasını yaptı.

Milli futbolcu, "Böyle büyük bir camiaya geldiğim için çok mutluyum. 2-3 senedir adım Fenerbahçe ile geçiyordu. Yakınlarım hangi takımı tuttuğumu bilir. Bunu buraya geldiğim için söylemiyorum" dedi.

İrfan Can şu ifadeleri kullandı: Mesut Özil dünyanın en iyi futbolcularından biri. Mesut ağabeyden ne kaparsam benim için kar. İnşallah F.Bahçe'den Avrupa'ya gideceğim, bunu da Mesut ağabeyin katkıları ile yapabilirim. İki sene üst üste şampiyon olmak isterim. İnşallah olacağımızı da düşünüyorum. Hayalimdeki takımla şampiyon olmak benim için daha iyi olur.

İSPANYA LİGİ BANA UYGUN
Avrupa hedefinin olduğunu ifade eden İrfan Can Kahveci, "İspanya Ligi'ni kendime daha uygun buluyorum" dedi. İrfan Can "Başka liglerde de oynayabilirim. Avrupa'ya gidersem F.Bahçe'nin menfaatlerine göre hareket ederim" ifadesini kullandı.