Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz planı yaptı! Şampiyonluk gelirse...

Son dakika haberi! Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan Galatasaray'da Başkan Mustafa Cengiz'in keyfi yerinde. Cengiz'in kulüpteki geleceğine ilişkin dikkat çeken bir planı olduğu ortaya çıktı.

Giriş Tarihi 27 Şubat 2021, 11:48 Güncelleme 27 Şubat 2021, 11:48
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz planı yaptı! Şampiyonluk gelirse...

İÇİNDEKİLER

Sağlığı nedeniyle ciddi operasyonlar geçiren ve kısa sürede toparlanarak görevinin başına dönen Başkan Cengiz'in en büyük arzusunun bu sene de şampiyonluk olduğu öğrenildi.

ZİRVEDE BIRAKMAK İSTİYOR
Galatasaray'ın mayıs ayında yapılacak seçimli genel kurulunda, Mustafa Cengiz'in aday olup olmayacağı merak konusu olurken, sarı-kırmızılı başkanın görev dönemi içerisinde 'en yüksek başarıyı yakalayan başkan' olarak zirvede bırakmak istediği konuşuluyor.


BÜYÜK FIRSAT
Başkan Cengiz'e yakın kaynaklar, bu sene de şampiyonluğun gelmesi halinde Mustafa Cengiz'in 3.5 senede 3 şampiyonluk göreceğini ve bunun zirvede bırakmak için büyük bir fırsat olduğunu dile getirdi.


Üç şampiyonluk yaşayan başkan olarak tarihe geçmeyi planlayan Mustafa Cengiz'in, bu tablo ile seçime girmesinin de büyük avantaj sağlayacağı dile getirildi. Buna karşın Cengiz'in bu şampiyonluğu, "Zirvede bırakmak için bir fırsat" olarak gördüğü belirtildi.

FENERBAHÇE'YE KAYBETMİYOR
Milliyet'te yer alan habere göre, Galatasaray'da Mustafa Cengiz'in başkanlığı döneminde en çok gurur duyduğu noktalardan biri de, görev yaptığı süre içerisinde ezeli rakibi Fenerbahçe'ye kaybetmemesi...

Sarı-kırmızılı kulübün patronu, bu süreçte Kadıköy'deki 21 yıllık galibiyet hasretinin son bulmasını da yaşamış oldu. Üstelik Cimbom, son iki Fenerbahçe deplasmanını da kazanarak sarı-kırmızılılara ayrı bir sevinç yaşatmıştı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN