Sergen Yalçın ligin ilk yarısında Denizli galibiyeti ile çıkış yakaladıklarını belirtti

Ligde geçen haftayı BAY geçen Beşiktaş bugün Denizlispor'u konuk edecek. Futbolcularıyla bir toplantı yapan teknik direktör Sergen Yalçın ligin ilk yarısındaki Denizli maçına vurgu yaptı. Başarılı hoca, "Deplasmanda kazandığımız maçtan sonra büyük bir ivme yakalayıp zirveye çıkmıştık. Şimdi sizden yine aynısını bekliyorum. 3 puanı alacağız ve zirveye çıkacağız" diye konuştu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Şubat 2021 Güncelleme 26 Şubat 2021, 07:00
Sergen Yalçın ligin ilk yarısında Denizli galibiyeti ile çıkış yakaladıklarını belirtti

İÇİNDEKİLER

Ligde geçen haftayı BAY geçen Beşiktaş bugün Denizlispor'u konuk edecek. Futbolcularıyla bir toplantı yapan teknik direktör Sergen Yalçın ligin ilk yarısındaki Denizli maçına vurgu yaptı.

Başarılı hoca, "Deplasmanda kazandığımız maçtan sonra büyük bir ivme yakalayıp zirveye çıkmıştık. Şimdi sizden yine aynısını bekliyorum. 3 puanı alacağız ve zirveye çıkacağız" diye konuştu. Futbolcuların motivasyonunun çok yüksek olması kritik maç öncesi teknik heyeti fazlasıyla mutlu ediyor.

KARTAL'DA SARI ALARM VERİLDİ
Denizli maçı öncesi Beşiktaş'ta Necip, Valentin Rosier, Rachid Ghezzal ve Josef kart sınırında. Bu futbolcular kart görmesi halinde Malatya'da forma giyemeyecek.

YENİDEN İDEAL KADRO
Sergen Yalçın sakatların büyük oranda iyileşmesiyle ideal 11'i sahaya sürebilecek. Cenk ve Montero dışında tüm futbolcular forma giyebilecek duruma geldi. Cezası biten N'Sakala da takıma dönecek. Ancak 11'de Rıdvan görev yapacak.