Galatasaray 4.’üncülükten zirveye yerleşti: 1 ayda Aslan gibi döndüler

Yaklaşık 1 ay önce Florya’da umutlar azdı. Süper Lig’in 19. haftasında Beşiktaş’a deplasmanda 2-0 kaybeden Sarı-Kırmızılılar 4. sıraya gerilemişti. Lider Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin 5 puan gerisine düşen Galatasaray’da Teknik Direktör Fatih Terim eleştiri oklarının hedefi oldu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Şubat 2021 Güncelleme 23 Şubat 2021, 07:02
Galatasaray 4.’üncülükten zirveye yerleşti: 1 ayda Aslan gibi döndüler

İÇİNDEKİLER

Yaklaşık 1 ay önce Florya'da umutlar azdı. Süper Lig'in 19. haftasında Beşiktaş'a deplasmanda 2-0 kaybeden Sarı-Kırmızılılar 4. sıraya gerilemişti. Lider Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin 5 puan gerisine düşen Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim eleştiri oklarının hedefi oldu.

DENİZLİSPOR İLE BAŞLADILAR
6-1'lik Denizlispor galibiyetiyle kendine gelen Cimbom ardından Yeni Malatya, Gaziantep, Başakşehir, Fenerbahçe, Kasımpaşa ve Alanyaspor'u yenerek 7'de 7 yaptı. Ve zirveyi kaptı.

MUSLERA BÜYÜK GÜÇ KATTI
Sarı-Kırmızılılar, Fenerbahçe'nin ve maç fazlasıyla Beşiktaş'ın 3 puan önünde yer aldı. Bu dönüşte ateşi kaleci Fernando Muslera yaktı. Onun dönüşü takıma çok büyük bir güç kattı.

TRANSFERLER TAM İSABET
Ara transferde yapılan müthiş hamleler de Galatasaray'ı yeniden Süper Lig'in zirvesine yerleştirdi. Henry Onyekuru, Mostafa Mohamed, Yedlin ve Gedson kısa sürede takıma adapte oldu.