Transfer bombası patlıyor! Galatasaray'da Hakan Çalhanoğlu sesleri...

Ara transfer döneminde kadrosuna Henry Onyekuru, Gedson, Halil, De Andre Yedlin ve Mostafa Mohammed ile güçlendiren Galatasaray, transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Şampiyonluğun favorilerinden biri olan sarı kırmızılı ekipte Hakan Çalhanoğlu sesleri yükselmeye başladı. İşte Galatasaraylıları heyecanlandıran transfer gelişmesinin tüm detayları...

Giriş Tarihi 20 Şubat 2021, 17:30 Güncelleme 20 Şubat 2021, 17:36
Transfer bombası patlıyor! Galatasaray’da Hakan Çalhanoğlu sesleri...

İÇİNDEKİLER

Sezona 23. şampiyonluk parolasıyla çıkan ve ara transfer döneminde kadrosunu Onyekuru, Gedson, Halil, Yedlin ve Mostafa ile güçlendiren sarı kırmızılılar sezon sonu transfer çalışmalarına da şimdiden başladı.

Büyük bir çalışma içerisine giren Aslan, sezon sonunda yılın transfer bombasını patlatmaya hazırlanıyor.



Fotomaç Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve A Spor yorumcusu Zeki Uzundurukan, Galatasaray'ın transfer gündemine dair flaş açıklamalarda bulundu.



İşte Zeki Uzundurukan'ın o sözleri:

Galatasaray'ın uzun süredir gündemine olan milli yıldız Hakan Çalhanoğlu'nun transferi ile ilgili konuşan Uzundurukan, bombayı da patlattı.

SIK SIK TERİM'LE GÖRÜŞÜYOR!
Asıl bombayı şöyle patlatayım... Galatasaray'da ciddi anlamda Hakan Çalhanoğlu sesleri yükselmeye başladı. Hakan Çalhanoğlu sık sık Fatih Terim ile görüşüyor ve ciddi anlamda Galatasaray'a gelmek istiyor.



GALATASARAY'A GELMEK İSTİYOR!
Nasıl Mesut Özil Fenerbahçe sevdalısıysa, Hakan Çalhanoğlu da Galatasaray'a gelmek istiyor... Fatih Terim ile yaptığı görüşmelerde 'Ben futbol yaşantımda tap seviyeye Galatasaray formasıyla ulaşacağım' demiş.



GALATASARAY FORMASINI GİYEBİLİR
Fatih Terim de kendisini davet etmiş. Hakan Çalhanoğlu'nun bonservisi çok yüksek tapusunu almak çok zor ama sezon sonunda kiralık olarak Galatasaray'a geleceğini söyleyebilirim. Önümüzdeki yıl Hakan Çalhanoğlu, Galatasaray formasını giyerse kimse şaşırmasın.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN