Fenerbahçe’den transferde sürpriz Muriç atağı!

Hem sezon öncesinde hem de ara transferde en hızlı takım olan Fenerbahçe’de çalışmalar ara vermeden sürüyor. Kanarya'nın sezon başında 18.5 milyon Euro karşılığında Lazio’ya sattığı Vedat Muriç’le ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sürpriz görüşmenin detaylarını TAKVİM açıklıyor.

Giriş Tarihi 19 Şubat 2021, 14:42 Güncelleme 19 Şubat 2021, 14:57
Fenerbahçe’den transferde sürpriz Muriç atağı!

İÇİNDEKİLER

Hem sezon öncesinde hem de ara transferde en hızlı takım olan Fenerbahçe'de çalışmalar ara vermeden sürüyor… Sportif direktör Emre Belözoğlu'nun önceki gün gerçekleştirdiği sürpriz görüşmenin detaylarını TAKVİM açıklıyor.

BEKLENENİ VEREMEDİ
Sarı-Lacivertliler sezon başında 18.5 milyon Euro karşılığında Vedat Muriç'i Lazio'ya satmıştı. Kosovalı yıldız hem sakatlıklar hem de uyum sıkıntısı nedeniyle şu ana kadar İtalyan kulübünde bekleneni veremedi.




BELÖZOĞLU YILDIZ FUTBOLCUYLA GÖRÜŞTÜ
Çizme basını geçtiğimiz günlerde, Lazio'nun sezon sonunda Vedat Muriç'le yollarını ayırabileceğini yazmıştı. Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu'nun bu haberler üzerine yıldız futbolcuyu arayıp görüştüğü belirlendi.


KAPIMIZ SONUNA KADAR AÇIK
Belözoğlu'nun hem Vedat'ın takımdaki son durumunu sorduğu hem de "Lazio'dan ayrılırsan kapımız sana sonuna kadar açık" ifadesini kullandığı ifade edildi.


YENİDEN KADROSUNA KATACAK
Lazio eğer sezon sonunda Vedat Muriç'i kiralama kararı alırsa Fenerbahçe hemen devreye girecek ve yıldız futbolcuyu yeniden kadrosuna katacak. Vedat'ın ilk tercihinin İtalyan kulübünde kalmak olduğu ancak ayrılık durumunda yeniden Sarı-Lacivertli formayı giymek istediği öğrenildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN