Hakan Çalhanoğlu'nun geleceği belli oluyor! Milan mı Manchester United mı? İşte o tarih

Milan ile olan sözleşmesi 30 Haziran'da sona erecek olan milli yıldız Hakan Çalhanoğlu'nın geleceği şekilleniyor. İtalya ekibiyle 3 kez masaya oturan ancak anlaşma sağlayamayan yıldız ismin, önümüzdeki hafta kulüp yöneticileriyle son kez masaya oturacağı belirtildi. Öte yandan Çalhanoğlu'nu Manchester United'ın da istediği gelen bilgiler arasında.

Giriş Tarihi 18 Şubat 2021, 15:26 Güncelleme 18 Şubat 2021, 15:26
Hakan Çalhanoğlu’nun geleceği belli oluyor! Milan mı Manchester United mı? İşte o tarih

İÇİNDEKİLER

İtalya Serie A'da bu sezon sergilediği performansla Milan'ın zirve yarışında yer almasında büyük pay sahibi olan Hakan Çalhanoğlu'nun Çizme'deki geleceği önümüzdeki hafta belli olacak.

Milan Kulübü, sözleşmesi 30 Haziran'da sona erecek milli futbolcuya şu ana kadar 3 yeni teklif sunarken, Çalhanoğlu cephesi bunların hepsini reddetmişti.

ARADA 500 BİN EURO FARK KALDI AMA...
İspanyol spor sitesi todofichajes.com'da yer alan habere göre, taraflar önümüzdeki hafta son kez masaya oturacak. Haberde, kırmızı-siyahlıların yıllık ücret konusunda teklifini 4.5 milyon euroya çıkardığı belirtilirken, Çalhanoğlu'nun da 5 milyon euroya kadar indiği öne sürüldü.

Ancak Milan'ın önerdiği sözleşmede herhangi bir bonus maddesinin yer almaması Hakan Çalhanoğlu cephesini rahatsız ediyor. Gelecek hafta yapılacak son görüşmede taraflar uzlaşamazsa milli yıldız kulüple bağlarını koparacak.

M. UNITED İDDİASI
İspanyol basını, geçtiğimiz günlerde Hakan Çalhanoğlu'nun Manchester United'la sözlü anlaşmaya vardığını iddia ederek, Milan'la sözleşme uzatmayacağını yazmıştı.