Henry Onyekuru’nun eşinden şok paylaşım: Babam Kadıköy’de, ben Uludağ’da kayıyorum

Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Henry Onyekuru'nun eşi Esty'den Fenerbahçelileri kızdıran paylaşım geldi. Onyekuru eşi, sosyal medya hesabından, "Babam Kadıköy’de kayıyordu. Ben Uludağ’da kayıyorum" notuyla bir fotoğraf paylaştı.

Giriş Tarihi 17 Şubat 2021, 18:13 Güncelleme 17 Şubat 2021, 18:30
Henry Onyekuru’nun eşinden şok paylaşım: Babam Kadıköy’de, ben Uludağ’da kayıyorum

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'ın devre arasında kadrosuna kattığı Henry Onyekuru attığı gollerle kısa sürede takıma büyük bir katkı yaptı. Nijeryalı yıldızı yıldızın eşi ve çocukları da İstanbul'da çok mutlu bir yaşam sürüyor.

"BABAM KADIKÖY'DE KAYIYORDU..."

Sosyal medyayı çok aktif bir şekilde kullanan Onyekuru'nun eşi Esty'nin Instagram üzerinden yaptığı bir paylaşım Fenerbahçelileri çok kızdırdı.
Esty geçtiğimiz günlerde minik oğlunun kayak yaparken fotoğrafını Instagram hesabından paylaşmıştı. Bu paylaşımı alıntılayan bir Galatasaray taraftarı fotoğrafın üstüne, "Babam Kadıköy'de kayıyordu. Ben Uludağ'da kayıyorum" ifadesini koydu.

Esty de oğlunun fotoğrafını bu kez üzerinde Fenerbahçe'ye gönderme yapılan yorumla beraber tekrar hesabından paylaştı. Paylaşım kısa sürede Twitter'da büyük yankı uyandırdı.

Galatasaraylı taraftarlar Onyekuru'nun eşi Esty'ye büyük destek verirken, Fenerbahçeli taraftarlar ise yapılan paylaşıma sert tepki gösterdi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN