Göztepe maçı ile sahalara dönmesi bekleniyordu... Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci rötarı

Son dakika haberi... Fenerbahçe’nin ara transferin son günlerinde kadrosuna kattığı ancak sakatlığı sebebiyle henüz faydalanamadığı İrfan Can Kahveci’nin 21 Şubat’ta oynanacak olan Göztepe maçı ile sahalara dönmesi bekleniyordu. Ancak yıldız futbolcu için işler beklenildiği gibi gitmedi. Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut’un da İrfan Can Kahveci’yi sakatlık riski sebebiyle tekrar saha sürme konusunda acele etmeyeceği ve yıldız oyuncunun tam olarak hazır hale gelmesini bekleyeceği öğrenildi.

Giriş Tarihi 17 Şubat 2021, 15:00 Güncelleme 17 Şubat 2021, 15:02
Göztepe maçı ile sahalara dönmesi bekleniyordu... Fenerbahçe’de İrfan Can Kahveci rötarı

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin flaş transferi İrfan Can Kahveci'den taraftarlara kötü haber… Sakatlığı sebebiyle henüz Sarı-Lacivertli forma ile maça çıkamayan ve bireysel olarak çalışmalarını sürdüren 25 yaşındaki futbolcunun, 21 Şubat'ta oynanacak Göztepe maçında da kadroda olması beklenmiyor.

ER ERKEN O MAÇTA SAHADA
Son maçına 23 Ocak'ta çıkan ve o tarihten bu yana ligde forma giymeyen İrfan Can'ın takımla çalışmalara başladıktan sonra hazır olmasının zaman alabileceği ve en erken Trabzonspor maçında 21 kişilik kadroda olabileceği belirtiliyor.


HAZIR OLMASI BEKLENECEK
Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut'un da İrfan Can Kahveci'yi sakatlık riski sebebiyle tekrar saha sürme konusunda acele etmeyeceği ve yıldız oyuncunun tam olarak hazır hale gelmesini bekleyeceği öğrenildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN