Sergen Yalçın defansa çare arıyor: Josef stopere Necip sol beke

Süper Lig’in 25. haftasında yarın Gençlerbirliği’ne konuk olacak olan Beşiktaş’ta savunmadaki eksiklikler teknik patron Sergen Yalçın’ı kara kara düşündürüyor. Vida ve N’Sakala’nın cezalı, Montero ve Rıdvan’ın sakat oluşu Yalçın’ı arayışa etti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Şubat 2021 Güncelleme 14 Şubat 2021, 07:00
Sergen Yalçın defansa çare arıyor: Josef stopere Necip sol beke

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in 25. haftasında yarın Gençlerbirliği'ne konuk olacak olan Beşiktaş'ta savunmadaki eksiklikler teknik patron Sergen Yalçın'ı kara kara düşündürüyor. Vida ve N'Sakala'nın cezalı, Montero ve Rıdvan'ın sakat oluşu Yalçın'ı arayışa etti.

SON KARAR BUGÜN
Josef'in
stopere, Necip Uysal'ın sol beke geçmesi Sergen hocanın ilk seçeneği olduğu ifade ediliyor. Son karar ise bugün verilecek.
Atiba 11'de başlayacak.

Josef'in başkent deplasmanında stopere geçmesiyle Brezilyalı oyuncunun yerini takımın tecrübeli ismi Atiba'nın doldurması bekleniyor.

BEŞİKTAŞ TAKTİK ÇALIŞTI
Beşiktaş, Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını dün yaptığı 1.5 saatlik antrenman ile sürdürdü. İdmanın son bölümü taktik ağırlıklı geçti. Sakatlığı bulunan Rıdvan ve Montero antrenmanda yer almadı. Siyah-Beyazlılar bugün yapacakları son çalışmanın ardından Ankara'ya hareket edecek.

DORUKHAN VE GÖKHAN YETİŞTİ!
Beşiktaş
sakatlıklar ve cezalar nedeniyle savunmada sıkıntı yaşarken 2 sakatın iyileşmesiyle teselli buldu. Dorukhan ve Gökhan Töre dün takımla çalıştı.