Fenerbahçe 17 yaşındaki Burak İnce’ye kancayı taktı | Son dakika transfer gelişmesi

Son dakika transfer haberleri gelmeye devam ediyor. Ali Koç döneminde yurt içinden çok sayıda genç ismi kadrosuna katan Fenerbahçe, gözünü yeniden Altınordu’ya çevirdi. Sarı-Lacivertliler henüz 17 yaşında olan ve Türk futbolunun gelecekteki en önemli yıldızlarından biri olması beklenen Burak İnce’ye kancayı attı. Fenerbahçe, ismi Galatasaray ile anılan Burak İnce’nin transferini kısa süre içinde bitirmeyi hedefliyor.

Giriş Tarihi 13 Şubat 2021, 13:32 Güncelleme 13 Şubat 2021, 13:39
Fenerbahçe 17 yaşındaki Burak İnce’ye kancayı taktı | Son dakika transfer gelişmesi

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe yönetiminin Altınordu ile temasa geçtiği ve yeni sezonda genç yıldızı kadrosuna katmak istediği öğrenildi. Orta alanda 8 ve 10 numara pozisyonlarında oynayan Burak İnce bu sezon TFF 1. Lig'de 17 maçta 4 gole imza atarken, Türkiye Kupası'nda da 2 maçta rakip ağları 1 kez havalandırdı.




TEKNİĞİ İLE DİKKAT ÇEKİYOR
U19 Milli Takımımız'ın formasını giyen Burak İnce sol ayağını müthiş kullanıyor. Futbola Manisaspor altyapısında başlayan 1.78 boyundaki genç yetenek yüksek top tekniği ile dikkatleri üzerine çekiyor.



ASLAN'IN GÜNDEMİNDEYDİ
Altınordu ile çok yakın ilişkileri olan Başkan Ali Koç, Ege kulübünden iki yıl önce Berke Özer ve Barış Alıcı'yı transfer etmişti. Fenerbahçe, ismi Galatasaray ile anılan Burak İnce'nin transferini kısa süre içinde bitirmeyi hedefliyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN