Türkiye Kupası'nda Kartal sahne alıyor! İşte Beşiktaş'ın Konyaspor maçı 11'i | Saat kaçta hangi kanalda?

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Ziraat Türkiye Kupası'ndan elenmesinden sonra kupayı kazanmak isteyen Beşiktaş, bugün çeyrek finalde Konya’ya konuk olacak. Saat 20.45'te başlayacak karşılaşmayı takvim.com.tr'den canlı olarak takip edebilirsiniz. Heyecan dolu mücadele öncesi Sergen Yalçın oyuncularını “Kupayı istiyorum” sözleriyle motive etti. İşte muhtemel 11'ler...

Giriş Tarihi 11 Şubat 2021, 10:19 Güncelleme 11 Şubat 2021, 10:40
Türkiye Kupası’nda Kartal sahne alıyor! İşte Beşiktaş’ın Konyaspor maçı 11’i | Saat kaçta hangi kanalda?

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde bugün İttifak Holding Konyaspor ile deplasmanda karşılaşacak. MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadı'ndaki mücadele saat 20.45'te başlayacak. Karşılaşmada rakibine üstünlük sağlayacak ekip adını yarı finale yazdıracak.




2017-2018'DE FİNAL OYNAMIŞTI
Siyah-beyazlı takım, son 16 turunda Çaykur Rizespor'u 1-0 yenerek çeyrek finale yükseldi. İttifak Holding Konyaspor ise Gaziantep'i 2-1 yenerek tur atlamayı başardı. Beşiktaş, kupada son olarak 2017-2018 sezonunda yarı final oynamıştı.


Devre arası transfer döneminde kiralık olarak Beşiktaş'a geri dönen Cenk Tosun, Konyaspor maçının kadrosuna alındı. Siyah-beyazlı ekiple kiralık olarak anlaşan Cenk Tosun, Süper Lig'de oynanan Konyaspor maçını tribünden izlemişti.



İngiltere'den gelen ve deneyimli golcü, karantina sürecini tamamlamış ve takımla çalışmalara başlamıştı. 29 yaşındaki futbolcu, Ziraat Türkiye Kupası'nda Konyaspor ile oynayacağı çeyrek final mücadelesinin kadrosuna alındı. Cenk'in bu maçta ikinci yarıda forma giymesi bekleniyor.



MUHTEMEL 11'LER
KONYASPOR:
ERAY, SKUBIC, AHMET, ABDÜLKERiM, GUILHERME, JEVTOVIC, AMIR, SHENGELIA,MIYA, SEKIDIKA, KRAVETS,
BEŞİKTAŞ: UTKU, ROSIER, WELINTON, MONTERO, N'SAKALA, NECIP, HASIC, ATIBA, MENSAH, N'KOUDOU, LARIN

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN