Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi A Spor'a konuştu: Taş üstünde taş bırakmam

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, A Spor’a çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte Çebi’nin sözleri: Şampiyon olacağız ve olmak için sonuna adar mücadele edeceğiz. TFF limit konusunu artık açıklasın.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Şubat 2021 Güncelleme 05 Şubat 2021, 07:01
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi A Spor’a konuştu: Taş üstünde taş bırakmam

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, A Spor'a çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte Çebi'nin sözleri: Şampiyon olacağız ve olmak için sonuna adar mücadele edeceğiz. TFF limit konusunu artık açıklasın.

DORUKHAN TEKLİFİMİZİ REDDETTİ
Dorukhan teklifimizi kabul etmedi... Fenerbahçe'ye giderse rahatsız olurum. Beşiktaş'ın önü kesilecek, Beşiktaş'ı şampiyon yapmayacaklar söylemleri var...

UMUYORUM BÖYLE ŞEYLER OLMAZ
Böyle bir tavır oluyorsa taş üstünde taş bırakmam. Yer yerinden oynar. Umuyorum böyle şeyler olmaz! Sergen Yalçın istediği zaman kontratını uzatırız. Bunu daha önce de söyledim...

ŞAMPİYONLUĞA ODAKLANDI
Şu an sözleşme konuşma zamanı değil. Onun da tek odak noktası şampiyonluk. Beşiktaş için en doğru yol, Sergen hocayla yola devam etmektir. O da şampiyonluğa odaklanmış durumda.

ALİ ŞAFAK ÖZTÜRK BAŞKA KULÜBÜN BAYİLİĞİNİ YAPMASIN
Ahmet Nur Çebi, "Ali Şafak Öztürk muhatabım değil. Hangi takımı desteklediği ve hangi takımın kongre üyesi olduğu ortada. Başka kulübün bayiliğini yapmasın" dedi.