Radamel Falcao Fenerbahçe - Galatasaray maçında oynayacak mı? İşte son durumu...

Son dakika Galatasaray haberleri | Süper Lig'in 23. haftasında Başakşehir'i net bir skorla geçen Galatasaray'da Fenerbahçe maçı hazırlıkları başladı. Derbiye sıkı hazırlanan sarı-kırmızılı ekipte Falcao'nun durumu da merak konusu oldu.

Giriş Tarihi 03 Şubat 2021, 12:20 Güncelleme 03 Şubat 2021, 14:12
Radamel Falcao Fenerbahçe - Galatasaray maçında oynayacak mı? İşte son durumu...

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, evinde konuk ettiği Başakşehir'i 3-0 gibi net bir skorla geçerek puanını 45'e yükseltti.

Yeni transfer Onyekuru'nun golü ile ilk yarının son dakikalarında öne geçen Galatasaray, Donk ve bir diğer yeni transfer Mostafa Mohamed ile farkı 3'e çıkardı.

DERBİ DAHA DA ÖNEMLİ
Maç sonunda açıklamalarda bulunan Fatih Terim, "Daha da farklı olabilirdi. Mesele 3 puan almaktı. Onu aldığımız için mutluyum." dedi.

Fatih Terim, cumartesi oynanacak derbiyle ilgili de "Her maç önemli ama derbi daha da önemli. Rakip sahada oynamamız veya burada oynamamız derbilerde çok fark etmiyor. Seyircili, seyircisiz oynuyoruz. Ben takımıma güveniyorum, inanıyorum. Çıkıp her zamanki futbolumuzu daha da inancı yüksek bir şekilde oynayacağız." şeklinde görüş belirtti.

FALCAO OYNAYACAK MI?
Galatasaray'da derbi öncesi sakatların son durumu merak ediliyor. Takımda Emre Taşdemir, Feghouli, Falcao ve Oğulcan Çağlayan'ın sakatlığı sürerken, tecrübeli golcü Radamel Falcao'nun son durumu merak konusu oldu.

İspanya'da tedavi gören ve dün Türkiye'ye dönen Falcao'nun Fatih Terim'e "Hazırım ve derbide forma giymek istiyorum" dediği belirtilirken, A Spor yorumcusu Mehmet Özcan katıldığı canlı yayında Radamel Falcao'nun son durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu.


GALATASARAY'DA GÖZLER DERBİYE ÇEVRİLDİ
Galatasaray, Süper Lig'in 24. haftasında 6 Şubat Cumartesi günü deplasmanda Fenerbahçe ile yapacağı derbi maçın hazırlıklarına başladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda, Medipol Başakşehir maçında forma giyen futbolcuların yenilenme çalışması yaptığı bildirildi.

Diğer oyuncuların ise ısınma hareketleri ve pas çalışmasının ardından dayanıklılığa yönelik dar alan oyunları üzerinde durduğu belirtildi.

Tedavileri tamamlanan Şener Özbayraklı, Oğulcan Çağlayan ve Emre Taşdemir'in kontrollü bir şekilde antrenmanın tamamında takımla çalıştığı aktarıldı.


FALCAO ÖZEL PROGRAM DAHİLİNDE İDMAN YAPTI
Radamel Falcao'nun antrenmanın ilk ve ikinci bölümünde takımla çalıştıktan sonra son bölümde kendisi için hazırlanan özel program dahilinde idman yaptığı kaydedildi.

Sofiane Feghouli'nin tedavisinin ardından ağırlıksız ortam koşu çalışmalarına başladığı, yeni transfer Gedson Fernandes'in de karantina sürecinin devam ettiği duyuruldu.

Sarı-kırmızılı takım, hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.