Fatih Terim'den Fenerbahçe maçı için çılgın plan! Derbi 11'i netleşiyor

Süper Lig'de oynadığı son 4 maçtan 12 puan çıkaran Galatasaray'da, Fatih Terim Fenerbahçe maçı için çılgın bir plan hazırlıyor. Derbi 11'ini kafasında yavaş yavaş netleştiren tecrübeli teknik adamın Yedlin ve Mostafa'yı sahaya süreceği öğrenildi. Gedson'un karantinası bitmesi durumunda onun da forma şansı bulması bekleniyor.

Giriş Tarihi 03 Şubat 2021, 13:50 Güncelleme 03 Şubat 2021, 15:22
Fatih Terim’den Fenerbahçe maçı için çılgın plan! Derbi 11’i netleşiyor

İÇİNDEKİLER

Başakşehir engelini 3-0'lık skorla aşan Galatasaray artık gözünü cumartesi günü oynanacak Fenerbahçe derbisine çevirdi. Teknik direktör Fatih Terim, Kadıköy'deki dev maç öncesi kafasındaki 11'i yavaş yavaş şekillendirmeye başladı.



Transferleri bir an önce takıma monte etmek ve yeni oyun planına hızlı bir geçiş yapmak isteyen tecrübeli hoca; Mostafa Mohamed ve DeAndre Yedlin'i Fenerbahçe deplasmanında 11'de sahaya sürmeyi düşünüyor.





Mohamed'i sadece 1 idmana çıkmasına rağmen Başakşehir önünde 45 dakika oynatan Terim, performansı alkış alan Mısırlı yıldızı derbide 11'de başlatacak.



Başarılı hoca, Linnes'in kötü performansı nedeniyle de Yedlin'i derbide oynatmayı planlıyor. ABD'li yıldızın bir süredir maça çıkmamasına rağmen fiziki açıdan çok iyi durumda olması Terim'i sevindiriyor. Yedlin çok büyük bir ihtimalle Kadıköy'de 11'de sahaya çıkacak.



Fatih Terim'in sürprizleri bununla da sınırlı kalmayabilir. Abdurrahim Albayrak, Covid testi negatif çıkan Gedson Fernandes'in bugün idmana çıkacağını açıklamıştı. Ancak karantinası devam ettiği ortaya çıkan Portekizli yıldız dünkü idmana katılamadı. Terim eğer karantinası derbiye kadar biter ve fiziki durumunu iyi görürse Portekizli yıldızı da 11'de sahaya sürebilir.