Galatasaray'ın yeni transferi DeAndre Yedlin'in sıra dışı hayat hikayesi! Babası meğer...

Galatasaray'ın yeni transferi DeAndre Yedlin, dün İstanbul’a geldi. Yedlin sahadaki performansı kadar roman gibi hayat hikayesiyle de dikkat çekiyor. Çok zor bir çocukluk yaşayan yıldız futbolcu babasını hiç tanımamış. Annesi, amcası ve babaannesi tarafından oldukça sıkıntılı şartlarda büyütülen Yedlin, “İnsanlar hikayemi ve nereden geldiğimi bilsin istiyorum” ifadelerini kullandı. İşte yıldız futbolcu hakkında bilinmeyenler...

Giriş Tarihi 01 Şubat 2021, 15:48 Güncelleme 01 Şubat 2021, 16:10
Galatasaray’ın yeni transferi DeAndre Yedlin’in sıra dışı hayat hikayesi! Babası meğer...

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'ın Newcastle United'tan transfer ettiği DeAnde Yedlin dün İstanbul'a geldi. Sağlık kontrolünden geçen ABD'li sağ bek gün içinde resmi sözleşmeye imza atacak.

YEDLİN'İN BABASI O DAHA DOĞMADAN HAPSE GİRMİŞ

Yedlin futbolu ve sıra dışı imajının yanı sıra hayat hikayesiyle de dikkatleri çekiyor. Çok zor bir çocukluk yaşayan yıldız futbolcu babasını hiç tanımamış. Çünkü Yedlin'in babası, o daha doğmadan hapse girmiş ve ömür boyu ceza almış.

"İNSANLAR HİKAYEMİ VE NEREDEN GELDİĞİMİ BİLSİN İSTİYORUM"

Annesi, amcası ve babaannesi tarafından oldukça sıkıntılı şartlarda büyütülen Yedlin, "İnsanlar hikayemi ve nereden geldiğimi bilsin istiyorum" ifadesini kullanıyor. ABD'li futbolcu sahadaki mücadeleci yapısını da çocukken öğrendiği "Pes etmeme" duygusuna borçlu olduğunu söylüyor.

DEDESİNİN HATIRASI OLARAK KOLUNA SAVAŞ UÇAĞI DÖVMESİ YAPTIRDI

Başarılı futbolcunun dedesi ise Irving Schaffer ise ikinci 2. Dünya Savaşı'nda ABD ordusuna ait uçakların telsiz operatörü ve fotoğrafçısı olarak görev yaptı. Yedlin dedesinin hatırası olarak koluna savaş uçağı dövmesi yaptırdı.