Beşiktaş, Cenk Tosun transferinde mutlu sona ulaştı! Everton ile anlaşma tamam

Beşiktaş, Cenk Tosun'un 5 ay kiralanması için Everton kulübüyle anlaşma sağladı. Siyah-beyazlı ekip, Everton'a bu transfer için herhangi bir ücret ödemeyecek. Öte yandan Cenk Tosun'un sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yaptığı "Yeniden tarih yazmaya hazır mıyız" paylaşımı taraftarı heyecanlandırdı.

Giriş Tarihi 30 Ocak 2021, 18:24 Güncelleme 30 Ocak 2021, 22:51
Beşiktaş, Cenk Tosun transferinde mutlu sona ulaştı! Everton ile anlaşma tamam

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş, Cenk Tosun konusunda Everton'la anlaşmaya vardı. Milli yıldızı sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna katan siyah-beyazlı ekip, Everton'a bu transfer için herhangi bir ücret ödemeyecek.



Beşiktaş forvet transferinde mutlu sona ulaştı. Bir süredir bu mevki için görüşmelerini yürüten ve önce Mandzukic ardından da Hulk'u kadrosuna katmak için girişimlerde bulunan siyah-beyazlılar, eski yıldızı Cenk Tosun konusunda Everton'la anlaşmaya vardı.



HERHANGİ BİR ÜCRET ÖDENMEYECEK
Türkiye'ye dönmeye sıcak bakan Cenk için hafta içinde görüşmeye başlayan Beşiktaş Yönetimi, bugün Premier Lig ekibiyle el sıkıştı. Cenk Tosun'u sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna katacak olan Beşiktaş, bu transfer için İngiliz ekibine herhangi bir ücret ödemeyecek.



Milli futbolcunun yarın (31 Ocak Pazar) saat 18.00'de özel uçakla İstanbul'a geleceği ve sağlık kontrollerinden sonra siyah-beyazlı takımla resmi sözleşme imzalayacağı kaydedildi.



"YENİDEN TARİH YAZMAYA HAZIR MIYIZ?"
Beşiktaş'ın yeni transferi Cenk Tosun'dan taraftarı heyecanlandıran bir paylaşım geldi. Yıldız oyuncu, 6 Ocak 2018'de Beşiktaş tarafından yapılan paylaşımı alıntılayarak "Yeniden tarih yazmaya hazır mıyız?" diyerek mesaj gönderdi.



TAKVİM.COM.TR DUYURMUŞTU!
Takvim.com.tr, Beşiktaş'ın Cenk Tosun ile ilgilendiğini yazmış, yıldız oyuncunun saatler içerisinde geleceğini duyurmuştu.



7 MAÇTA 1 GOL ATTI
Bu sezon Everton'da 7 maça çıkan milli futbolcu 1 gol attı.

Cenk Tosun, 2018 Ocak ayında 22,5 milyon Euro karşılığında Beşiktaş'tan Everton'a transfer olmuştu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN