Son dakika: TAKVİM, Fenerbahçe'nin İrfan Can Kahveci için Başakşehir'e yaptığı teklifin detaylarına ulaştı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Fatih Terim Stadı’na giderek, İrfan Can Kahveci transferi için Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ile bir görüşme gerçekleştirdi. Bu görüşmenin ardından TAKVİM, Fenerbahçe'nin İrfan Can için Başakşehir'e yaptığı teklifin detaylarına ulaştı. İşte herkesin merak ettiği o teklifin detayları...

Giriş Tarihi 30 Ocak 2021, 00:31 Güncelleme 30 Ocak 2021, 00:39
Son dakika: TAKVİM, Fenerbahçe’nin İrfan Can Kahveci için Başakşehir’e yaptığı teklifin detaylarına ulaştı

İÇİNDEKİLER

Türkiye nefesini tuttu, İrfan Can Kahveci savaşını izliyor. Fenerbahçe ve Galatasaray arasındaki büyük kapışmada çok önemli gelişmeler yaşanıyor.



Fenerbahçe Başkanı Ali Koç dün Başakşehir Fatih Terim Stadı'na gitti ve Göksel Gümüşdağ ile yüz yüze görüşme yaptı.

TAKVİM, Sarı-Lacivertliler'in İrfan Can için yaptığı teklifin çok çarpıcı detaylarına ulaştı.



10 MİLYON EURO BİR SONRAKİ SATIŞTAN %20 PAY
Bu transferi mutlaka bitirmek isteyen Ali Koç, Göksel Gümüşdağ'a nakit 10 milyon Euro ve bir sonraki satıştan yüzde 20 pay teklif etti. Ayrıca İrfan Can'ın sezon sonuna kadar Başakşehir'de bedelsiz olarak kiralık oynama önerisini masaya getirdi.



GALATASARAY'LA GÖRÜŞECEK SONRA KARAR VERECEK
Alınan bilgilere göre Gümüşdağ teklifi prensipte kabul etti. Ancak bugün için son kez Galatasaray'la görüşeceğini ve ardından kesin kararlarını vereceklerini iletti.



EĞER GALATASARAY FENER'İN VERDİĞİ TEKLİFİN ÜZERİNE ÇIKAMAZSA...
Bugün eğer Sarı-Kırmızılılar, Fenerbahçe'nin teklif ettiği rakamın üzerine çıkamazsa İrfan Can savaşının galibi Fenerbahçe olacak.