Galatasaray Diagne transferini resmen duyurdu! Türkiye takvim.com.tr'den öğrenmişti

Son dakika haberine göre Galatasaray, Senegalli golcüsü Mbaye Diagne'nin Premier Lig ekibi West Bromwich Albion'ı kiralanması konusunda TFF'ye resmi bildirimde bulundu. Diagne'nin WBA'ya transferini ilk olarak takvim.com.tr duyurmuştu.

Giriş Tarihi 29 Ocak 2021, 15:51 Güncelleme 29 Ocak 2021, 22:11
Galatasaray Diagne transferini resmen duyurdu! Türkiye takvim.com.tr’den öğrenmişti

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da Mbaye Diagne'nin yeni adresi İngiltere Premier Lig oldu. Sarı-kırmızılılar, Senegalli futbolcunun transferi konusunda West Bromwich Albion ile her konuda anlaşmaya vardı.

Aslan, 29 yaşındaki oyuncunun İngiltere'ye transferinin gerçekleştiğini Türkiye Futbol Federasyonu'na bildirdi. Resmi sözleşmeye imza atacak olan golcü futbolcu, sezon sonuna kadar kiralık olarak West Bromwich Albion'da forma giyecek.

Bu sezon Süper Lig'de Galatasaray formasıyla 15 maça çıkan Mbaye Diagne, bu karşılaşmalarda 9 gol kaydetti.

Dün sabah saatlerinde Galatasaray'ın sponsor hastanesinde sağlık kontrolünden geçen Diagne, öğleden sonra İngiltere'ye uçtu. Diagne'nin ayrılığı sonrası Galatasaray'ın harcama limitinde de artış yaşandı. Galatasaray transferin kesinleşmesinin ardından dün akşam Mostafa Mohammed'in kadroya katıldığını açıkladı. Türkiye Diagne transferini ilk olarak takvim.com.tr'den duymuştu.

DIAGNE'DEN VEDA MESAJI
Galatasaray'ın Senegalli futbolcusu Mbaye Diagne, İngiliz ekibi West Bromwich Albion'a transfer oldu. Başarılı golcü yeni takımına katılmak için İngiltere'ye gitti. Diagne, sosyal medya hesabından uçağa binerken olan fotoğrafını paylaştı ve veda mesajı yayımladı. 29 yaşındaki futbolcu mesajında, "Galatasaray her zaman kalbimde olacak. Görüşmek üzere. Müthiş galibiyet takım" ifadelerini kulandı.

GALATASARAY DUYURDU
Galatasaray yaptığı açıklama ile Diagne'nin WBA'ya transferini duyurdu: