SON DAKİKA: Mesut Özil Galatasaray derbisinde oynayacak mı? Erol Bulut'tan flaş karar!

Son dakika haberi! Ara transfer dönemini hızlı giren Fenerbahçe, Mesut Özil'i kadrosuna katarak dünya kamuoyunun dikkatini çekti. Sarı-lacivertli taraftarların heyecanla sahada görmeyi beklediği yıldız futbolcunun lisansı çıkarıldı ve oynaması için bir engel kalmadı. 6 Şubat'ta Galatasaray'la kritik derbide karşı karşıya gelecek olan Kanarya'da gözler tamamen Mesut Özil'e çevrildi. Teknik direktör Erol Bulut, yıldız futbolcuyla ilgili derbi kararını verdi.

Giriş Tarihi 27 Ocak 2021, 10:12 Güncelleme 27 Ocak 2021, 10:20
SON DAKİKA: Mesut Özil Galatasaray derbisinde oynayacak mı? Erol Bulut’tan flaş karar!

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe, İngiltere Premier Lig takımlarından Arsenal'dan kadrosuna kattığı Mesut Özil'in lisansını çıkardı.

Sarı-lacivertli takımda antrenmanlara başlayan ve hazır hale gelmek için ekstra bireysel idmanlar yapan yıldız futbolcunun ne zaman sahadaki yerini alacağı merak ediliyor.


Şampiyonluk yolunda kritik maçlara çıkan sarı-lacivertli teknik heyet Mesut Özil'in kalitesinden faydalanmak istiyor.

Teknik direktör Erol Bulut da oyuncularıyla yaptığı konuşmada, Mesut Özil'in takıma takımın da Mesut Özil'e yardımcı olması gerektiğini ifade etti.



6 Şubat'ta Kadıköy'de ezeli rakibi Galatasaray'la kritik derbide kozlarını paylaşacak olan Fenerbahçe'de Mesut Özil'in oynayıp oynamayacağı gündem konusu oldu.


EROL BULUT'TAN FLAŞ KARAR!
Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, kritik derbi öncesi lisansı kafasındaki ilk 11'i büyük ölçüde belirlerken lisansı çıkan yıldız futbolcuyla ilgili kararını verdi.



İşte Bulut'un kafasındaki derbi 11'i...

ALTAY



SANGARE


SERDAR


SZALAI



CANER



OZAN


GUSTAVO


PELKAS


VALENCIA



SAMATTA

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN