Galatasaray Mısırlı yıldız Mostafa Mohamed için yeniden devreye girdi

Cimbom vazgeçme noktasına geldiği Mısırlı yıldız için yeniden edvreye girdi. Zamalek’e zorunlu satın alma opsiyonlu 1.5 yıllık kiralama teklifi yapanyö netim yanıt bekliyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Ocak 2021 Güncelleme 26 Ocak 2021, 07:01
Galatasaray Mısırlı yıldız Mostafa Mohamed için yeniden devreye girdi

İÇİNDEKİLER

Diagne ve Falcao'nun durumunun belirsizliği nedeniyle yabancı forvet arayışlarını sürdüren Galatasaray'da rota yeniden Fatih Terim'in gözdesine döndü. Sarı-Kırmızılılar pazarlıkların tıkanması sonrası vazgeçme noktasına geldiği Mostafa Mohamed için yeniden devreye girdi. Alınan bilgilere göre yönetim, Mısırlı yıldızın kulübü Zamalek'le bir kez daha temasa geçti.

Galatasaray'ın zorunlu satın alma opsiyonlu 1.5 yıllık kiralama teklifi yaptığı öğrenildi. Daha önce gerçekleşen görüşmede 5 milyon Euro nakit para isteyen Zamalek'in Mohamed'in ısrarla takımdan ayrılmak istemesi nedeniyle geri adım atabileceği belirtiliyor. Mısır basını da transferle ilgili gelişmeleri yakından takip ediyor. Çıkan haberlere göre iki kulüp anlaşmaya bir hayli yaklaştı.

Zamalek'in 2-3 gün içinde forvet transferi yapacağı ve ardından Mohamed'in Galatasaray'a gidişine izin vereceği ifade edildi. Teknik direktör Fatih Terim yaptığı açıklamada genç forvetin transferini istediğini resmen açıklamıştı. 23 yaşında ve 1.85 boyunda olan Mostafa Mohamed bu sezon Zamalek formasıyla çıktığı 4 maçta 2 gol attı.