Fenerbahçe'nin golcüleri Samatta, Cisse ve Kemal Ademi bir Muriç etmedi!

Samatta, Cisse ve Kemal Ademi Süper Lig’de geride kalan 19 haftada 6 gole imza attı. Oysa Vedat Muriç geçtiğimiz sezon 19 haftada 12 kez fileleri havalandırmıştı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Ocak 2021 Güncelleme 23 Ocak 2021, 07:00
Fenerbahçe’nin golcüleri Samatta, Cisse ve Kemal Ademi bir Muriç etmedi!

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe sezon başında 20 milyon Euro karşılığında Lazio'ya sattığı Vedat Muriç'in yerini dolduramadı. Büyük umutlarla transfer edilen Mbwana Samatta, Papiss Cisse ve Kemal Ademi üçlüsü beklentilerin uzağında kaldı.

Vedat Muriç performansıyla herkesi kendisine hayran bırakmıştı. Kosovalı forvet çubuklu formayla Süper Lig'in 19 haftalık bölümünde 12 gole imzasını atmıştı. Ancak bu sezon Kanarya forvet bölgesinden beklenen katkıyı göremedi. Aston Villa'dan transferi büyük ses getiren Mbwana Samatta sakatlığı nedeniyle 12 maçta forma giyerken sadece 3 gole imza atabildi.


Alanyaspor'da çok iyi bir sezon geçiren ve Fenerbahçe'ye transfer olan Papiss Cisse de şu ana kadar takımına 3 gollük katkı verebildi. Basel'den sürpriz bir şekilde alınan Kemal Ademi ise ligde 6 maçta süre alabildi. İsviçreli forvet şu ana kadar Fenerbahçe formasıyla golle tanışamadı.


BAŞKAN AÇIK KAPI BIRAKTI!
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Ankaragücü maçı sonrasında kendisine yöneltilen soru sonrasında eski golcüsü Vedat Muric için, "Onun Lazio'da başarılı olmasını isterim. Eğer bize geri dönmek gibi bir talebi olursa da değerlendiririz" ifadesini kullanmıştı. Bu da Vedat Muric için yeşil ışık olarak yorumlandı.