Fenerbahçe'nin 3 golcüsü 1 Vedat Muriç etmedi!

Fenerbahçe sezon başında 20 milyon Euro karşılığında Lazio’ya sattığı Vedat Muriç’in yerini dolduramadı. Büyük umutlarla transfer edilen Mbwana Samatta, Papiss Cisse ve Kemal Ademi üçlüsü beklentilerin çok uzağında kaldı.

Giriş Tarihi 22 Ocak 2021, 15:01 Güncelleme 22 Ocak 2021, 15:03
Fenerbahçe’nin 3 golcüsü 1 Vedat Muriç etmedi!

İÇİNDEKİLER

Geçen sezon başında Galatasaray'la Fenerbahçe arasında transfer savaşı çıkaran ve Kadıköy'ün yolunu tutan Vedat Muriç performansıyla herkesi kendisine hayran bırakmıştı. Kosovalı forvet çubuklu formayla Süper Lig'in 19 haftalık bölümünde 12 gole imzasını atmıştı.


SAMATTA'DAN 12 MAÇTA 3 GOL
Ancak bu sezon Kanarya forvet bölgesinden beklenen katkıyı göremedi. Aston Villa'dan transferi büyük ses getiren Mbwana Samatta sakatlığı nedeniyle 12 maçta forma giyerken sadece 3 gole imza atabildi.

CİSSE 3 GOL ATABİLDİ
Alanyaspor'da çok iyi bir sezon geçiren ve Fenerbahçe'ye transfer olan Papiss Cisse de şu ana kadar takımına 3 gollük katkı verebildi.


ADEMI FENERBAHÇE FORMASIYLA GOL ATAMADI
Basel'den sürpriz bir şekilde alınan Kemal Ademi ise ligde 6 maçta süre alabildi. İsviçreli forvet şu ana kadar Fenerbahçe formasıyla golle tanışamadı.


Fenerbahçe'nin kadrosunda bulunan 3 forvet ligin 19 haftalık bölümünde toplam 6 gole imza atabildi. Oysa ki Vedat Muriç geçen sezon aynı bölümde 12 kez ağları havalandırmıştı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN