Brezilyalı forvet Hulk'u menajeri Galatasaray’a önerdi! Aslan'dan bomba!

Shanghai SIPG’den ayrılan Hulk için menajeri , “Rusya ve Türkiye’den birer kulüple görüştük” dedi. Bu Türk kulübünün Galatasaray olduğu öğrenildi.Radamel Falcao'nun devre arasında takımdan ayrılması durumunda Sarı-Kırmızılı kulübün Hulk'un transfer edilmesine sıcak bakabileceği iddia edildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Aralık 2020 Güncelleme 09 Aralık 2020, 07:00
Brezilyalı forvet Hulk’u menajeri Galatasaray’a önerdi! Aslan’dan bomba!

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da Hulk sürpizi. Çin ekibi Shanghai SIPG'den ayrılan ve bonservisi elinde olan Hulk için menajeri, "Rusya ve Türkiye'den birer kulüple görüştük" dedi. Menajerinin Hulk'u önerdiği Türk kulübünün Galatasaray olduğu öğrenildi. Cimbom ise bu transfer için Falcao'yu işaret etti.

TRANSFERİ FALCAO'YA BAĞLI


Aslan'ın Hulk'un transferi için Radamel Falcao'nunu durumunu beklediği öğrenildi. Kolombiyalı golcünün ayrılık kararı alması durumunda Hulk'la temaslara hız verileceği kaydedildi.

ASLAN'IN ÖNCELİĞİ MALİYET


Menajeri
tarafından önerilen Hulk için kapıları kapatmayan Aslan, oyuncuya astronomik bir ücret önermeyi düşünmüyor. Falcao'da yapılan hataya yönetim bir kez daha düşmek istemiyor.

TAM BİR GOL MAKİNESİ!


Güçlü fiziği ile rakip savunmacılar için marke edilmesi zor bir hücum oyuncusu olan Hulk, skorer kimliği ile de ön plana çıkıyor.