Caner Erkin Fenerbahçe'yi yaktı! Emre Belözoğlu şoke oldu

Beşiktaş macerasının ardından yeniden Fenerbahçe'ye dönen ve sezona asistleriyle iyi bir başlangıç yapan Caner Erkin, Konyaspor karşısında adeta yokları oynadı. Yenilen iki golde de yaptığı hatalarla takımı yakan tecrübeli sol bek, sportif direktör Emre Belözoğlu'nu adeta şoke etti.

Giriş Tarihi 08 Kasım 2020, 11:04 Güncelleme 08 Kasım 2020, 11:04
Caner Erkin Fenerbahçe’yi yaktı! Emre Belözoğlu şoke oldu

İÇİNDEKİLER

Konyaspor'a sahasında 2-0 mağlup olan Fenerbahçe, sezonun ilk yenilgisini aldı. Sarı-lacivertli takımda Caner Erkin'in yapmış olduğu hatalar ve maç boyu göstermiş olduğu performans eleştirileri beraberinde getirdi.

Konya'nın ilk golünde kafa topuna çıkamayan, ikinci golde ise ofsaytı bozan Caner Erkin'in performansı tartışma yarattı. Ligde ilk 5 maçta 3 asiste imza atıp performansıyla alkış alan milli oyuncu, dün gece ise hata üstüne hata yaptı… Konya karşısında dün 90 dakika boyunca 23 orta yapan milli sol bek, bunların 21'inde adresi bulamadı. 41 kez ayağındaki topu rakibe veren tecrübeli oyuncu, her 131 saniyede bir topu rakibine hediye etti.

RAKİP OYUNCULARDAN SADECE 3 KEZ TOP ÇALDI
Caner Erkin, geçtiğimiz hafta 2-1 kazanılan Antalya deplasmanında da 32 kez top kaybetmiş 16 tane de isabetsiz orta yapmıştı. 32 yaşındaki savunmacı, Konyaspor karşısında sadece 3 kez rakipten top çalabildi. Bu değer Antalyaspor maçında ise sıfırdı. Dün gece ne savunma ne de hücumda beklentileri karşılayamayan Caner Erkin'e taraftarlar da sosyal medyada tepki gösterdi. Sarı-lacivertli taraftarlar, "Caner'in hataları bizi bitirdi" yorumu yaptılar.

EMRE BELÖZOĞLU DONDU KALDI
Karşılaşmayı tribünden takip eden Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu, zor anlar yaşadı. Takımın kötü performansını ve yenilen iki golü büyük üzüntüyle izleyen Belözoğlu, bitiş düdüğünün ardından duvara yaslanıp öylece kaldı. Bir süre böyle bekleyen genç futbol adamı, ardından içeri geçti.