Beşiktaş transferi açıkladı! Vincent Aboubakar resmen Beşiktaş'ta

Süper Lig'in 3. haftasında Konyaspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Beşiktaş'ta transfer çalışmaları da devam ediyor. Siyah-beyazlılar son olarak, 2016/17 sezonunda da Beşiktaş forması giyen Kamerunlu golcü Vincent Aboubakar'ı kadrosuna kattığını resmen açıkladı. Öte yandan Aboubakar, Konyaspor maçı kafilesinde de yer alacak.

Giriş Tarihi 26 Eylül 2020, 13:59 Güncelleme 26 Eylül 2020, 13:59
Beşiktaş transferi açıkladı! Vincent Aboubakar resmen Beşiktaş’ta

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş, cuma günü detaylı sağlık kontrollerine sokulan Vincent Aboubakar'ın lisansını geçtiğimiz günlerde çıkarmıştı. Siyah-beyazlılar, Kamerunlu golcünün transferini resmen açıkladı. Yapılan açıklamada, "Kulübümüz, yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında, 2016-17 sezonunda da formamızı giymiş, Kamerunlu forvet Vincent Aboubakar ile sözleşme imzalamıştır.

2016-17 sezonunda kazandığımız Süper Lig şampiyonluğunda pay sahibi olan Vincent Aboubakar'a yeniden hoş geldin der, başarılar dileriz." ifadeleri kullanıldı.

ABOUBAKAR: "EVİME GERİ DÖNDÜM"
"Hayatımda çok fazla tecrübe kazandığım bu büyük kulübe döndüğüm için çok mutuyum. Burası, Avrupa'daki ilk kupamı kazandığım kulüp. Kariyerimin en güzel anlarını burada geçirdim. Beşiktaş, beni duygulandıran birçok güzel anımın olduğu, Türkiye Şapiyonluğu yaşadığımız, kupalar kazandığımız kulübüm. Bu kulübü asla unutamam. Unutamam çünkü ben bu kulüp sayesinde parladım, bugünkü ben oldum. İşte buradayım. Ben, Vincent Aboubakar. Evime, Beşiktaş'a geri döndüm.".