Trabzonspor'a Hırvat stoper! Jozo Simunovic'le anlaşma sağlandı | Trabzonspor transfer haberleri

Gelecek sezon içi transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'dan stoper atağı... Bordo-mavililer, İskoç ligi ekiplerinden Celtic'te forma giyen 26 yaşındaki Hırvat stoper Jozo Simunovic ile anlaşmaya vardı. Transferin önümüzdeki günlerde resmi olarak da duyurulması bekleniyor. Peki Trabzonspor'un anlaşamaya vardığı Jozo Simunovic kimdir? İşte detaylar.

Giriş Tarihi 14 Ağustos 2020, 11:50 Güncelleme 14 Ağustos 2020, 12:01
Trabzonspor’a Hırvat stoper! Jozo Simunovic’le anlaşma sağlandı | Trabzonspor transfer haberleri

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de yeni sezon öncesi takımlar transfer çalışmalarını sürdürüyor. 2020-2021 sezonunda şampiyonluk hedefleyen Trabzonspor, transferin hızlı takımlarından biri konumunda. Yaz transfer döneminde Trondsen, Plaza ve Marlon'u kadrosuna katan Karadeniz temsilcisi, savunma hattına bir takviye daha yaptı.

TRT Spor'un haberine göre bordo-mavililer, Celtic forması giyen 26 yaşındaki stoper Jozo Simunovic ile anlaştı. Hırvat savunmacının transferinin önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.

Futbola Dinamo Zagreb altyapısında başlayan Jozo Simunovic, 2015 yılında Celtic'e transfer oldu. 5 sezondur İskoç ekibinde forma giyen 26 yaşındaki oyuncunun transfermarkt verilerine göre piyasa değeri 2,2 milyon euro. Jozo Simunovic, Hırvatistan Milli Takımlarının alt yaş kategorilerinde de top koşturdu.

Trabzonspor'dan transferde dev operasyon! 10 isim birden...