Galatasaray'ın yeni kalecisi belli oldu! Kasımpaşa onay verdi, Fatih Öztürk Galatasaray'da | Transfer haberleri

Geçtiğimiz sezon Çaykur Rizespor deplasmanında oynanan maçta ayağı kırılan Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera'nın boşluğunu Okan Kocuk'la doldurmaya çalışan Galatasaray, Okan Kocuk'un beklenin çok altında kalması nedeniyle kaleci arayışına girmişti. Sarı-kırmızılılar aradığı file bekçesini Süper Lig'de buldu. Galatasaray için birçok isim gündeme gelirken, Kasımpaşa forması giyen Fatih Öztürk'le anlaşmaya varıldığı öğrenildi. Tecrübeli kaleci, bugün Kasımpaşa'yla olan sözleşmesini feshetti.

Giriş Tarihi 14 Ağustos 2020, 14:38 Güncelleme 14 Ağustos 2020, 14:49
Galatasaray’ın yeni kalecisi belli oldu! Kasımpaşa onay verdi, Fatih Öztürk Galatasaray’da | Transfer haberleri

İÇİNDEKİLER

Gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da öncelikli hedeflerden birisi de kaleci transferiydi. Corona virüsü nedeniyle lige verilen aranın ardından oynanan Çaykur Rizespor maçında bacağı kırılan Fernando Muslera'nın, 2020-21 sezonunun ilk yarısını kapattığı açıklanmıştı.

Bu gelişme üzerine kaleci arayışlarına start veren sarı-kırmızılılar, sonunda aradığı ismi buldu. Süper Lig'de Akhisarspor ve Kasımpaşa formalarıyla gösterdiği başarılı performansla akıllara kazınan Fatih Öztürk, gelecek sezondan itibaren Galatasaray forması giyecek.

SÖZLEŞMESİNİ FESHETTİ

Tecrübeli kaleci, kulübü Kasımpaşa ile yaptığı görüşmelerin ardından bugün sözleşmesini feshetti ve serbest kaldı. Sponsor hastanede sağlık kontrolünden geçirilen Fatih Öztürk'le kısa süre içerisinde sözleşme imzalaması bekleniyor.