Son dakika haberi... Trabzonspor'da bir futbolcunun Kovid-19 testi pozitif çıktı

Bir kötü haber de Trabzonspor'dan... Fenerbahçe ve Galatasaray'ın ardından Trabzonspor'dan yapılan son dakika açıklamasında 1 oyuncunun Kovid-19 test sonuçlarının pozitif çıktığı açıklandı. Bordo-mavililer yaptığı açıklamada, oyuncunun sağlık durumunun iyi olduğunu ve izolasyonuna alınıp, tedavisine başlandığını belirtti.

Giriş Tarihi 14 Ağustos 2020, 13:23 Güncelleme 14 Ağustos 2020, 13:49
Son dakika haberi... Trabzonspor’da bir futbolcunun Kovid-19 testi pozitif çıktı

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor'un resmi kanallarından yapılan açıklamada bir futbolcunun koronavirüs testinin pozitif çıktığı belirtildi. Bordo-mavililer'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Trabzon'da bulunan Futbol A takımımızdaki bir oyuncumuzun, COVID-19 belirtileri hissetmesi nedeniyle yaptırdığı PCR testi pozitif çıkmıştır. Genel sağlık durumu iyi olan futbolcumuz ev izolasyonuna alınmış ve tedavisine başlanmıştır.

17.08.2020 tarihinde yeni sezon hazırlıkları için tesislerimizde toplanacak olan takımımıza aynı gün guruplar halinde rutin Covid 19 test uygulaması yapılacaktır.

Trabzonspor'un açıklamasının ardından kısa bir süre önce futbolcularında koronavirüs çıktığını açıklayan Fenerbahçe ve Galatasaray'dan geçmiş olsun mesajları geldi. Galatasaray'dan yapılan açıklamada:

Trabzonspor Kulübü'nde COVID-19 testi pozitif çıkan futbolcuya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.

denildi. Fenerbahçe'den yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

Covid-19 testi pozitif çıkan Trabzonspor Kulübü'nün oyuncusuna geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.