Son dakika... Gökhan Gönül Beşiktaş'a bu sözlerle veda etti! Fenerbahçe'ye mi transfer oluyor?

Adı sık sık eski takımı Fenerbahçe'yle anılan Gökhan Gönül'den son dakika paylaşımı. Gökhan Gönül, Beşiktaş'a veda etti. Gökhan Gönül'ün Fenerbahçe'ye transferine artık kesin gözüyle bakılıyor. İşte Gökhan Gönül'ün o paylaşımı...

Giriş Tarihi 06 Ağustos 2020, 15:11 Güncelleme 06 Ağustos 2020, 15:28
Son dakika... Gökhan Gönül Beşiktaş’a bu sözlerle veda etti! Fenerbahçe’ye mi transfer oluyor?

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra Beşiktaş'a transfer olan ve bu sezon siyah beyazlı ekiple sözleşmesi sona eren Gökhan Gönül, siyah beyazlı ekibe veda etti.

Siyah-beyazlı kulüpten ayrılan milli oyuncu, taraftarlara teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı:

Beşiktaş'a adımımı atarken, 'Kötü oynayabilirim, pas hatası yapabilirim ama mücadele etmediğim tek bir gün bile göremeyecekler. Bunun sözünü veriyorum' demiştim. Her zaman da verdiğim sözün ne anlama geldiğini bilerek hareket ettim. Son maçın son saniyesine kadar verdiğim sözü tuttuğuma inanıyorum. Beşiktaş Kulübü'nde birlikte çalıştığım başkanlarıma, hocalarıma, yöneticilerime, takım arkadaşlarıma, teknik ekibe ve Beşiktaş taraftarına her şey için teşekkür ediyorum. Beşiktaş camiası; bana ve aileme gösterdiğiniz özene teşekkür ederim. Taraftarlar hakkını helal etsin. Benden yana varsa hakkım sonuna kadar helaldir.

35 yaşındaki deneyimli futbolcu, Beşiktaş formasıyla çıktığı toplam 142 maçta 9 gol atarken 14 de asist yapmıştı.

YUVAYA DÖNÜYOR

Gökhan Gönül, eski takımı Fenerbahçe'ye geri dönecek. Transferle ilgili Fenerbahçe'nin resmi açıklamayı önümüzdeki günlerde yapması bekleniyor.