Kaan Ayhan Galatasaray'a geliyor mu? Bodrum'da transfer zirvesi | Galatasaray transfer haberleri

Galatasaray, küme düşen Fortuna Düsseldorfl'ta forma giyen 25 yaşındaki stope Kaan Ayhan’a resmen talip oldu. Sarı-kırmızılı yöneticiler tatilini Bodrum'da sürdüren milli futbolcu Kaan Ayhan ile Bodrum'da bir görüşme gerçekleştirdi. Galatasaray şimdi beklemeye geçti. Aslan'ın Kaan Ayhan'a teklifi ise 1 milyon Euro. İşte Kaan Ayhan transferinin detayları...

Giriş Tarihi 28 Temmuz 2020, 10:21 Güncelleme 28 Temmuz 2020, 10:29
Kaan Ayhan Galatasaray’a geliyor mu? Bodrum’da transfer zirvesi | Galatasaray transfer haberleri

İÇİNDEKİLER

Milli takımın başarılı ismi Kaan Ayhan'ın Fortuna Düsseldorf'un Bundesliga'dan düşmesinin ardından takımdan ayrılması bekleniyor. Galatasaray ilk adımı attı. Sözleşmede 2 milyon Euro'luk serbest kalma bedeli bulunan Kaan Ayhan'la Bodrum'da bir araya gelen sarı kırmızılı yöneticiler, milli oyuncuya tekliflerini ilettiler.

YILLIK 1 MİLYON EURO
Hürriyet'te yer alan habere göre; Fortuna Düsseldorf'ta 600 bin Euro garanti para alan ancak takımının küme düşmesi üzerine ücreti yarı yarıya inecek olan milli futbolcuya Galatasaray yıllık 1 milyon Euro teklif etti.

Sözleşmesinde 2 milyon euroluk serbest kalma maddesi bulunan tecrübeli isim, bu parayı 31 Temmuz'a kadar ödeyen takıma imza atma hakkına sahip.

BEŞİKTAŞ VE FENERBAHÇE DE PEŞİNDE

Beşiktaş ve Fenerbahçe'den de teklifler alan deneyimli oyuncu, Galatasaraylı yöneticilerden düşünmek için süre istedi. Bodrum Yalıkavak'ta tatilini sürdüren Kaan Ayhan'ın kararını en kısa sürede vermesi bekleniyor.