Süper Lig'de flaş ayrılık | MKE Ankaragücü teknik direktör Mustafa Reşit Akçay ile yollarını ayırdı

Süper Lig'de flaş gelişme... MKE Ankaragücü Başkanı Fatih Mert, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, teknik direktör Mustafa Reşit Akçay ile yolların ayrıldığını duyurdu.

Giriş Tarihi 23 Haziran 2020, 16:36 Güncelleme 23 Haziran 2020, 16:36
Süper Lig’de flaş ayrılık | MKE Ankaragücü teknik direktör Mustafa Reşit Akçay ile yollarını ayırdı

İÇİNDEKİLER

Ankaragücü Kulübü Başkanı Fatih Mert'in sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada "Hocamız Mustafa Reşit Akçay ile, Trabzonspor ile ilgili daha önce yapmış olduğu açıklamaların kulübümüzü ve kendisini sıkıntıya sokmaması adına sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir." ifadeleri kullanıldı.

Kulübün resmi kanallarından konu ile ilgili yapılan açıklamada ise "Kulübümüz ile Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay arasında yapılan görüşmeler neticesinde, karşılıklı anlaşılarak sözleşmesi fesih edilmiştir. Mustafa Reşit Akçay ve ekibine, kulübümüze vermiş olduğu emeklerden ötürü teşekkür eder, bundan sonraki yaşamında başarılar dileriz." denildi.

NE OLMUŞTU?
Mustafa Reşit Akçay, 10 Şubat'ta yaptığı açıklamada "Trabzonspor için bence o sene bu sene! En fazla yaklaştığı sene bu sene. Hüseyin Hoca'nın da bunu başaracak gücü var. Umarım Trabzonspor, Trabzon kentiyle bunu başarır. Kentin ve ülke futbolunun buna ihtiyacı var. Trabzonspor'un şampiyon olması sadece Trabzon kentinin şampiyonluğu değil, bence ülke futbolunun kazanması..." demişti.