Ozan Kabak: Fenerbahçe’de asla oynamam

Almanya Bundesliga ekiplerinden Schalke'de forma giyen Ozan Kabak, “Fenerbahçe’de oynar mısın?” sorusuna , “Ben Galatasaraylıyım. Böyle bir ihtimal yok” yanıtını verdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Haziran 2020 Güncelleme 02 Haziran 2020, 06:55
Ozan Kabak: Fenerbahçe’de asla oynamam

İÇİNDEKİLER



Schalke'deki gururumuz Ozan Kabak, Instagram'da gazeteci Ayşe Arman'ın sorularını yanıtladı. Milli futbolcumuz, "Bir gün Fenerbahçe'de oynar mısın?" sorusuna, "Ben Galatasaraylıyım. Böyle bir ihtimal yok" yanıtını verdi.


Ozan Kabak, "Fatih hocamın her zaman yanına giderim, Türkiye'ye döndüğümde ilk gittiğim yerlerden biri Florya'dır. O da her zamanki babacanlığıyla beni karşılar ve sohbet ederiz. Milli Takım çok güzel bir jenerasyonla geliyor. EURO 2020 ertelendi ama sakat oyuncuların dönmesiyle daha güçlü bir takım olacağız. Eski ruh geri dönecek, ben çok heyecanlıyım EURO 2020 için artık. Türkiye'de Bülent Korkmaz ile büyüdük, Galatasaray efsanesi, çok iyi bir oyuncuydu. Dünyadan bahsedersek, Van Dijk dünyanın en iyilerinden" diye konuştu.


ALMANLAR'DA PRATİK ZEKA YOK
Ozan Kabak, "Almanya demek, problem demek. Pratik zekaları sıfır. Türklere göre daha soğuklar. Buna adapte olmam biraz süre aldı" diye konuştu.