Fenerbahçe'ye Mesut Özil transferinde dişli rakip | Çılgın teklif geliyor

Son günlerde özellikle Arsenal ile sözleşmesi bittikten sonra Fenerbahçe'ye transferi konuşulan Mesut Özil'e rekor bir teklif geleceği iddia edildi. Arsenal ile sözleşmesi Haziran 2021'de sona erecek olan Mesut Özil'e Katar'dan çılgın bir teklif hazırlığı yapılacağı belirtiliyor. Fenerbahçe'nin Mesut Özil transferindeki rakibi ise  Al Sadd. İşte detaylar.

Giriş Tarihi 21 Mayıs 2020, 10:17 Güncelleme 21 Mayıs 2020, 10:31
Fenerbahçe’ye Mesut Özil transferinde dişli rakip | Çılgın teklif geliyor

İÇİNDEKİLER

Arsenal ile sözleşmesi Haziran 2021'de sona erecek olan Mesut Özil'e Katar'dan çılgın bir teklif hazırlığı yapılıyor. Basında son günlerde özellikle Acun Ilıcalı aracılığıyla sözleşmesi bittikten sonra Fenerbahçe'ye transferi konuşulan, taraftarları heyecanlandıran isim Mesut Özil'e rekor bir teklif geleceği iddia edildi.


Fanatik'in haberine göre, Katar basını Al Sadd kulübü Mesut Özil'e reddedemeyeceği bir teklif hazırlığında. Al Sadd kulübü ayrıca kulüpteki geleceği belirsiz olan Amrabat'ı da takıma katmak için girişim hazırlığında olduğunu yazdı. Ancak kontenjan nedeniyle Amrabat'ı şimdilik beklemede tutan Al Sadd yönetimin birinci önceliğinin Mesut Özil olduğu öne sürüldü.

ACUN ILICALI NE SÖYLEMİŞTİ?
Mesut Özil, Fenerbahçe'ye getir şeklinde istekler var. Yakında sanki güzel şeyler olabilir diye düşünüyorum. Öyle hislerim var. Mesut'u çok seviyorum. Fenerbahçeliyim. Bu konuda elimden bir şey gelirse yapacağım. Bu konuda bir çaba içerisindeyiz. Anlatmak isterdim ama çok da anlatamıyorum. Sonra anlatırız. Başkanımız bu konuda zamanı geldiğinde... Acun Ilıcalı, "Bildiğiniz gibi kontratlar var, kontratın bitmesi geliyor. Mesut'un kontratı bittiği zaman bence favori Fenerbahçe olur. Çünkü başkanımız Mesut'u getirebilecek bir başkan. Ben de bu konuda elimden ne gelirse yaparım." şeklinde sözlerini noktaladı.

MENAJERİ AÇIKLAMIŞTI

Mesut Özil'in danışmanı Erkut Söğüt, futbolcunun sözleşmesi hakkında bilgilendirme yapmış ve şu ifadeleri kullanmıştı:

Mesut'un 1 yıl daha sözleşmesi var. Bu konuda hiçbir değişiklik yok. Daha sonra neler olacağını zaman gösterecek