Basketbol ve voleyboldan sonra bir iptal daha | Hentbol ligleri de sonlandırıldı! Şampiyon...

Basketbol ve Voleybol liglerinin iptal edilmesinin ardından bir son dakika haberi de hentbol liginden geldi. Türkiye'de hentbol ligleri sonlandırıldı. Hentbol Federasyonu Başkanı Bilal Eyüboğlu yaptığı açıklamada alınan karara göre şampiyon ilan edilmeyeceğini açıkladı. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 12 Mayıs 2020, 14:50 Güncelleme 12 Mayıs 2020, 15:09
Basketbol ve voleyboldan sonra bir iptal daha | Hentbol ligleri de sonlandırıldı! Şampiyon...

İÇİNDEKİLER

Dün voleybol ve basketbol federasyonları yönetim kurulları toplantı yapmış ve liglerin şampiyonsuz bir şekilde tescil edilmesine karar verdiklerini açıklamıştı. Bu olaylar sıcaklığını korurken, hentbol branşında da alınan karar açıklandı.

Türkiye'de basketbol ve voleybolun ardından hentbol sezonu da şampiyon ilan edilmeden tescil edildi. Hentbol Federasyonu Başkanı Bilal Eyüboğlu açıklamalarda bulundu. Bilal Eyüboğlu'nun açıklaması şu şekilde:

Süreci takip ettik. Kulüplerimizle konuştuk. Yönetim kurulu olarak bu sabah karar aldık. Kararımız basketbolda ve voleybolda olduğu gibi hentbolda da normal sezonun tescil edilmesi yönündedir. Lig ve Türkiye Kupası dahil olmak üzere şampiyon çıkmayacak. Ligden düşme ve lige çıkma olmayacak. Avrupa kupalarına katılma lig sıralamasıyla olacak. Bu karar ligdeki bütün kulüplerin de ortak kararıdır. Hayırlı olmasını diliyorum.