Beşiktaş'ta son dakika gelişmesi | Kevin-Prince Boateng dönemi bitti

Beşiktaş'taki ilk ayrılık haberi Liverpool'dan kiralanan Alman kaleci Loris Karius'tan gelmişti. Karius'un ayrılık haberinin ardından bir son dakika gelişmesi daha yaşandı. Alman kaleci Loris Karius ile yollarını ayıran Beşiktaş, Ganalı yıldız Kevin Prince Boateng'le de yol ayrımında olduğu iddia edildi. Gana basınında çıkan habere göre Siyah-Beyazlı takım yıldız futbolcunun yüksek maaşı nedeniyle böyle bir karar aldı.

Giriş Tarihi 05 Mayıs 2020, 13:35 Güncelleme 05 Mayıs 2020, 13:42
Beşiktaş’ta son dakika gelişmesi | Kevin-Prince Boateng dönemi bitti

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ta Lorius Karius'un ardından Kevin-Prince Boateng'le de yollar ayrılıyor. Ghanasoccernet'in özel haberine göre; Siyah-Beyazlı takım yıldız futbolcunun yüksek maaşı nedeniyle böyle bir karar aldı. Haberde ayırca Boateng'in Beşiktaş'ta mutlu olduğu ancak Coronavirüs nedeniyle maddi sıkıntı yaşayan kulübün böyle bir yola başvurduğu belirtildi.

6 MAÇTA 2 GOL

Ocak ayı transfer döneminde Fiorentina'dan kiralanan 33 yaşındaki futbolcunun sözleşmesinde 10 maç oynarsa sözleşmesi uzar maddesi bulunuyordu. Boateng Beşiktaş formasyıla 6 maçta forma giymiş ve 2 gol atma başarısı göstermişti. Ganalı yıldız koronavirüs krizinden sonra yeniden Fiorentina'ya dönecek...

BEŞİKTAŞ'TA YAPRAK DÖKÜMÜ

Beşiktaş'ın Alman file bekçisi Loris Karius, siyah-beyazlılarla sözleşmesini tek taraflı feshetti. Alacakları konusunda siyah-beyazlı yönetimin sunduğu tüm teklifleri geri çevirdiği gibi Nisan ve Mayıs maaşlarını bile talep eden Karius'un, İstanbul'dan ayrıldıktan sonra büyük bir ihtimalle önce Almanya'ya ardından İngiltere'ye geçmesi bekleniyor.