Son dakika haberi | Beşiktaşlı 5 futbolcu koronavirüs karantinasına alındı

Koronavirüs salgını nedeniyle ülkelerine giden Beşiktaşlı Victor Ruiz, Jeremain Lens, Adem Ljajic, Kevin-Prince Boateng ve Kevin NKoudou koronavirüs karantinasına alındı. İstanbul Güngören’de bulunan Fatih Sultan Mehmet Erkek Öğrenci Yurdu’nda karantinaya alınan 5 Beşiktaşlı futbolcunun yanı sıra TFF 1'inci Lig ekiplerinden Altay'ın Hollandalı futbolcusu Leandro Kappel de aynı yurtta karantinada bulunuyor.

Giriş Tarihi 05 Mayıs 2020, 14:25 Güncelleme 05 Mayıs 2020, 21:59
Son dakika haberi | Beşiktaşlı 5 futbolcu koronavirüs karantinasına alındı

İÇİNDEKİLER

Coronavirüs salgını nedeniyle 19 Mart'ta liglerin askıya alınmasının ardından ülkelerine dönen siyah beyazlı futbolcular, normalleşme sürecine girilmesi sonrasında yeniden Türkiye'ye dönmeye başladı.

5 FUTBOLCU KARANTİNADA
Victor Ruiz, Jeremain Lens, Adem Ljajic, Kevin-Prince Boateng ve Kevin N'Koudou, özel uçaklarla İstanbul'a geldikten sonra Güngören'de karantinaya alındılar. İstanbul Gençlik ve Spor İlk Müdürlüğü'nün sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, siyah beyazlı futbolcuların odalarına formda kalmaları için spor ekipmanları yerleştirildiğini duyurdu.

ALTAYLI FUTBOLCU KAPPEL DE YURTTA
TFF 1'inci Lig ekiplerinden Altay'ın Hollandalı futbolcusu Leandro Kappel de 2 Mayıs'ta ülkesi Hollanda'dan Türkiye'ye gelen uçakla birlikte İstanbul'a ulaşarak Güngören Fatih Sultan Mehmet Erkek Öğrenci Yurdu'nda karantiya alındı.

ISLA DA AYNI YURTTA KALMIŞTI

Fenerbahçe'nin Şilili futbolcusu Mauricio Isla da geçtiğimiz ay eşi ile birlikte Güngören Fatih Sultan Mehmet Erkek Öğrenci Yurdu'nda karantina alınmış ve karantina sürecinin sona ermesinin ardından yurttan ayrılmıştı.

2 GÜNDE 13 FUTBOLCU ANTRENMAN YAPMIŞTI

Beşiktaş, seyircisiz Galatasaray derbisi sonrasında son antrenmanını 19 Mart'ta gerçekleştirmiş ve ardından liglere corona virüsü nedeniyle ara verildiği açıklanmıştı.

Bu tarihden tam 1 ay sonra siyah-beyazlılar 20 Nisan'da 5 futbolcunun katılımıyla Nevzat Demir Tesisleri'nde çalışma yaptı. 21 Nisan'da ise 8 futbolcunun yaptığı antrenmanın ardından Beşiktaş'ta futbolcular bir daha tesislerde çalışma yapmadı.