Beşiktaş'ta son dakika gelişmesi! Lorius Karius sözleşmesini feshetti

Beşiktaş'ta son dakika gelişmesi yaşanıyor... Bu sezon beklenenin çok çok altında bir performans sergileyen Loris Karius  sözleşmesini feshetti. Alman kaleci, son dönemde de alacakları nedeniyle FIFA'ya başvurmuştu.

Giriş Tarihi 04 Mayıs 2020, 15:12 Güncelleme 04 Mayıs 2020, 16:04
Beşiktaş’ta son dakika gelişmesi!  Lorius Karius sözleşmesini feshetti

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ın Alman file bekçisi Loris Karius, siyah-beyazlılarla sözleşmesini tek taraflı feshetti. Alacakları konusunda siyah-beyazlı yönetimin sunduğu tüm teklifleri geri çevirdiği gibi Nisan ve Mayıs maaşlarını bile talep eden Karius'un, İstanbul'dan ayrıldıktan sonra büyük bir ihtimalle önce Almanya'ya ardından İngiltere'ye geçmesi bekleniyor.

Bundan sonra Liverpool'un antrenman programlarına göre çalışacak olan Karius ve menajeriyle bir türlü anlaşamayan yönetim, FIFA'dan çıkacak karara göre bir ödeme takvimi oluşturmaya çalışacak.

Konu hakkında açıklamada bulunan Loris Karius: "Beşiktaş kariyerimin bu şekilde sona ermesi üzücü ama bu durumu çözebilmek adına her şeyi yaptım. Aylarca sabırlı davrandım, yönetimle defalarca konuştum. Geçen yıl da benzer şeyler olmuştu." ifadelerini kullandı.

67 KARŞILAŞMADA 95 GOL YEDİ
Zaman zaman tribünler tarafından performansı nedeniyle protesto edilen Loris Karius, 67 kez siyah-beyazlı formayı giydi. Bu karşılaşmalarda toplam 95 gol yiyen Alman kaleci, 14 maçta ise kalesini gole kapattı.

Konuyla ilgili A Spor muhabiri Hakan Gündoğar şu açıklamaları yaptı:

"Loris Karius'un oynamadığı ayların ücretini istediği belirtiliyordu. Bu nedenle Karius, Beşiktaş yönetimiyle uzlaşmaya yanaşmıyordu. Bugün avukatıyla birlikte Beşiktaş binasına gelen Karius, fesih sözleşmesini götürdü. Ve Beşiktaş'la olan sözleşmesini feshettiğini bildirdi."

"Bilindiği gibi FIFA'ya gitmişti alacakları nedeniyle. Bu süreçten sonra da Loris Karius'un Beşiktaş'la yollarını ayırdığını bugün itibarıyla söyleyelim. Çarşamba günü futbolcunun ülkesi Almanya'ya dönmesini bekliyoruz."