Son dakika: Fenerbahçe koronavirüs testine giriyor! Orada toplandılar

Dünyayı esir alan corona virüs nedeniyle spor kulüpleri önlemlerini almaya devam ediyor. Bu kapsamda son dakika haberine göre; Fenerbahçe futbol takımı ve personeli alınan tedbirler kapsamında koronavirüs testine girmek için Samandıra tesislerinde bir araya geldi. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 25 Mart 2020, 15:11 Güncelleme 25 Mart 2020, 15:37
Son dakika: Fenerbahçe koronavirüs testine giriyor! Orada toplandılar

İÇİNDEKİLER

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizde de yayılmaya başlayan corona virüsü sebebiyle futbol kulüpleri de alarm verdi. Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak, Teknik Direktör Fatih Terim ve Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ'ın corona virüs testleri pozitif çıkmıştı.

FENERBAHÇE'DE KORONA ALARMI

Bu gelişmelerin ardından ilk olarak Beşiktaş Kulübü, olağanüstü hal ilan etmiş ve teknik heyet ve oyunculara tek tek corona virüs testi ugulamıştı. Hiç kimsede şüphe uyandıracak belirti olmadığı aktarılırken, şimdi de Fenerbahçe'de alarm verildi. Sarı Lacivertli ekip futbolcuları ve personeli, corona virüsü testine girmek için Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde toplandı.

MAX KRUSE'DEN PAYLAŞIM
Sosyal medyayı etkin kullanan Fenerbahçe'nin Alman yıldızı Max Kruse, corona virüsü testi öncesi paylaşımda bulundu ve ''Öncelikle... Corona testi.'' notunu düştü.